Victoria Boutenko - Zelené smoothie. Zbavte sa toxínov a cíťte sa zdravšie!

Victoria Boutenko je známa a uznávaná autorita v oblasti zelenej stravy. Svojimi knihami a workshopmi mení a zlepšuje životy ľudí po celom svete. Jej najnovšia kniha Zelené smoothie. 7-dňový detox v sebe spája liečivú silu zelených rastlín, chutné nové recepty aj návod na 7-dňový detox.

03.02.2016 07:00
debata
Victoria Boutenko - Zelené smoothie. 7-dňový detox Foto: NOXI
Victoria Boutenko - Zelené smoothie. 7-dňový detox Victoria Boutenko - Zelené smoothie. 7-dňový detox

Prevažná väčšina ľudí má dnes skúsenosti s vážnymi zdravotnými ťažkosťami.

Napríklad: až 133 miliónov Američanov – teda každý druhý dospelý – má aspoň jednu chronickú chorobu. Takmer 70 % Američanov užíva nejaké lieky na predpis a 35 % amerických občanov je obéznych. Vychádzajúc z dostupných štatistík možno vyhlásiť, že dokonale zdravých ľudí je v USA skôr málo. Ani v tomto na tom nie je Európa o nič lepšie. Pritom právo na zdravie je prirodzeným právom všetkých ľudí na zemi.

Azda sa teda v našich vyspelých civilizáciách finančne málo investovalo do ľudského zdravia? Naopak, podľa údajov Svetovej zdravotníckej organizácie Američanov stojí zdravotná starostlivosť ročne takmer 3 bilióny dolárov.

Kde sa teda robí chyba?
Mali by sme vari vyvinúť viac liekov?
Alebo sa do všetkého príliš hrnieme?
Alebo azda nie sme schopní prijímať toľko vedomostí?
Ako vyriešiť tento záhadný paradox?

Keď budete veriť svojmu vlastnému úsudku, dozviete sa veľa o vlastnom zdraví, upozorňuje Victoria Boutenko. Podstúpiť týždennú kúru a zodpovedať si na to, ako sa cíti, je pre človeka presvedčivejšie než riadiť sa niekoho radami a nemať pritom ani tušenie, čo vlastne treba robiť. Starostlivé sebapozorovanie vám dáva možnosť sledovať výsledky vlastného konania.

Zelené smoothie. 7-dňový detox poteší skúseného vyznávača smoothie aj začiatočníka. Obsahuje základné informácie, ale aj detailné fakty o potenciáli zelených rastlín, analýzach pitnej vody a vitálnych látkach potrebných pre život.

Kniha je podporená skúsenosťami ľudí z Boutenkovej workshopov zahŕňa rady a informácie o výžive a recepty na 7-dňový detox.

POZOR. Vo februári zavíta Victoria Boutenko aj na Slovensko – 23. februára bude mať besedu spojenú s prednáškou a autogramiádou v kníhkupectve Martinus na Obchodnej ulici.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Boutenko #detox #Zelené smoothie #zelená strava