Pozrite si luxusnú Rodinnú Bibliu!

Unikátna kniha kníh. Jedinečné knižné majstrovstvo. Vydavateľstvo Ikar opäť prišlo s publikáciou, ktorá prekvapuje, ohuruje a radí sa k tomu najkrajšiemu, čo na našom knižnom trhu vychádza.

03.06.2016 07:00
debata
Rodinná biblia. Foto: Dušan Kittler
Rodinná biblia, Ikar Rodinná biblia.

„Kožená väzba tejto Rodinnej Biblie je inšpirovaná slávnou nemeckou Bibliou Matthiasa Meriana z roku 1630,“ vysvetľuje Gabriela Belopotocká z vydavateľstva Ikar. „Ručne viazaná, najkvalitnejšia koža potlačená slepotlačou, patinovaná, rezaná zlatou fóliou. Zlatá oriezka je puncovaná technológiou, na ktorú má patent ako jediné na svete Kníhviazačstvo Richarda Mayera v nemeckom Esslingene."

Rodinná Biblia je pripravená v najlepšej tradícii krásnych kníh, každý zväzok je unikát, v ktorom sa spája obsahová hodnota s nádherným prevedením. Vzniklo tak majstrovské dielo trvalé hodnoty, ktoré môže byť v rodinách odovzdáva z generácie na generáciu. Dá sa objednať a prelistovať iba na stránke www.luxusnakniznica.sk.

Pozrite si VIDEOreportáž z uvedenia Rodinnej Biblie:

Exkluzívna Rodinná Biblia obsahuje najpôsobivejšie iluminácie, miniatúry a iniciály zo vzácnych zachovaných rukopisov. Ilustrácie vybrané z celkom 154 manuskriptov z viac ako štyridsiatich svetových knižníc.

Exkluzívna Rodinná Biblia obsahuje... Foto: Dušan Kittler
Biblia, krst Exkluzívna Rodinná Biblia obsahuje najpôsobivejšie iluminácie, miniatúry a iniciály zo vzácnych zachovaných rukopisov.

Rodinná biblia je vytlačená na vysoko kvalitnom faksimilovom papieri a je bohato pozlátená: na celkom 270 z 356 ilu­minácií bolo použité fóliové zlato. Okraje stránok zdobia bordúry, ktoré sú v každej biblickej knihe iné a uľahčujú orientáciu v texte.

Súčasťou prvých 500 výtlačkov je číslovaný ruženec, ktorý vyrobil najznámejší svetový výrobca – PAS Jablonec. Je zo sklenených brúsených perál. Na desiatky sú použité perly s povrchovou úpravou, ktorým sa poeticky hovorí Aurora borealis (polárna žiara). Brúsené perly v kriedovej farbe dopĺňajú kovové korunky a lemujú ich drobné brúsené perly, tzv. slniečka vo farbe bieleho opálu.

Rodinná biblia je vytlačená na vysoko kvalitnom... Foto: Dušan Kittler
Rodinná biblia Rodinná biblia je vytlačená na vysoko kvalitnom faksimilovom papieri a je bohato pozlátená

Rodinná biblia je už štvrtým biblickým projektom vydavateľstva Ikar, ktorý vychádza v prvom náklade 500 kusov s číslovanými ružencami. Možno si ju objednať iba na www.luxusnakniznica.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Ikar #Biblia #Rodinná biblia