M. S. Forceová - Cnosť. Príbeh o čistej láske a skazených praktikách

Na horúce pláže patria rovnako rozhorúčené romány. Ak patríte k beznádejným romantikom, doprajte si novinku Cnosť. V erotikou nabitom románe pre dospelých z amerického prostredia nájdete všetko – lesk a biedu, slávu a sex, lásku a odpustenie...

19.07.2016 05:00
debata
M. S. Forceová - Cnosť Foto: Ikar
M. S. Forceová - Cnosť M. S. Forceová - Cnosť

A hlavného hrdinu knihy Cnosť – známeho herca, ktorý má všetko a obyčajnú newyorskú učiteľku, ktorá sa úporne snaží o to, aby jej minulosť už viac neublížila.

On je dominantný alfa-samec, ona odmieta sex pred manželstvom. On je bohatý, sexi a neodolateľný, ona sa bráni. To na fungujúci vzťah vôbec nevyzerá… Vstúpte do sveta slávnej filmovej hviezdy Flynna a newyorskej učiteľky na základnej škole Natalie. Sledujte vývoj ich ľúbostného vzťahu, v ktorom zažijú všetko – romantiku, túžbu, vášnivý sex, prenasledovanie novinárov bažiacich po informáciách, ba i zločin, ktorý ich môže zničiť. Zdá sa, že aj najväčšiu hviezdu Hollywoodu s drsným slovníkom môže zasiahnuť láska. Od momentu, keď Flynn spozná Natalie je ochotný pre ňu urobiť všetko, dokonca aj vzdať sa vášnivého sexu, ktorý ona odmieta a jemu sa o ňom čoraz častejšie sníva.

M. S. Forceová je pseudonym súčasnej bestsellerovej autorky New York Times Marie Forceovej. Trilógiou Quantum (Cnosť, Odvaha, Víťazstvo) prenikla do sveta erotických románov a rozhodne nepovedala posledné slovo! Marie Forceová predala viac ako 3,5 milióna kníh a podľa New York Times, USA Today a Wall Street Journal je najlepšie predávanou autorkou. Na konte má zatiaľ štyridsať súčasných ľúbostných románov a získala viacero ocenení. V roku 2011 jej vyšla kniha Maid for Love, bestseller novín New York Times, z ktorej sa predalo vyše dvoch miliónov e-kníh. Potom prišla séria Fatal, ďalej séria bestsellerov Green Mountain a mnoho ďalších.

Prečítajte si úryvok z románu Cnosť:

Obliekla som si ľahký pláštik ladiaci s plavkami. Ešteže som naň obetovala peniaze. Vydesila ma predstava, ako sa promenádujem po jeho dome iba v bikinách. A potom sa mi vkradli do mysle jeho slová.

„Dúfam, že jedného dňa zažijeme spolu veľa sexu. Dúfam, že raz každý deň začneme aj skončíme v náručí. Jedného dňa hádam budeš schopná robiť so mnou, čo sa ti zachce, kedykoľvek budeš chcieť. V mojom náručí, v mojej posteli, v mojom živote budeš vždy vítaná a v bezpečí. A keďže viem, že keď sa to stane, bude to prinajmenšom výnimočné, som ochotný čakať. Tak dlho, ako bude treba. Počkám na teba.“

Zachvela som sa rovnako ako vtedy. Hoci mám sklony ku skepticizmu, pri ňom nie. Verím mu, že na mňa počká, bez ohľadu na to, ako dlho. Naozaj počká. Opadlo zo mňa napätie a uvoľnila som sa. Užijem si toto dobrodružstvo, na ktoré ma vzal.

Vošla som do obývačky. Dvere nechal otvorené. V bazéne svietili svetlá a vrhali žiaru na plochu pri bazéne, kde na mňa čakal Flynn v šortkách. Bol ku mne otočený chrbtom, ale vedela som, že kontroluje mobil.

„Ahoj.“

Otočil sa. Znova otvoril ústa a zatvoril. Nemo na mňa hľadel. Napokon vyriekol: „Si krásna, Nat. Doslova si mi vyrazila dych.“

Ja som bola rovnako unesená ním. „Aj ty si nádherný.“ Na hrudi a bruchu sa mu vlnili vyrysované svaly, po ktorých by som mu najradšej prešla prstami – a jazykom.

„Nemám na teba.“

„Pár miliónov žien by nesúhlasilo.“

Objal ma a pritiahol si ma. „Jediná, na ktorej záleží, je teraz so mnou.“

Postavila som sa na špičky a pobozkala ho.

„Čím som si to zaslúžil?“

„Si ľúbezný.“

Zachmúril sa. „Nie, to nie som.“

„Ale si.“

„Natalie…“ Zmučene zvažoval, čo povie.

„O čo ide?“

„Nič, miláčik.“ Pobozkal ma na čelo. „Zaplávajme si.“

I tak ho niečo sužovalo. Rozhodla som sa vyčkať na ďalšiu príležitosť zistiť to.

Plávali sme, túlili sa k sebe pod vodou, a keď sme sa náhodou nebozkávali – čo bolo zriedka –, smiali sme sa. Správal sa ako dokonalý džentlmen. Nedotkol sa ma inde ako na bokoch alebo na chrbte. Z bazéna sme vyšli po vyše hodine, keď sme mali pokožku celkom rozmočenú. A ja som dychtila po tom, čo mi doprial v lietadle.

Môj prvý orgazmus. Je to trápne, aj sama pred sebou sa hanbím, nieto ešte pred ním, ale takmer ako dvadsaťštyriročná som tento blažený stav ešte nepoznala. Kým mi ho nedoprial on. Už som si zvykla nechávať všetko pre seba, preto ešte nemám odvahu povedať mu to.

No začínam veriť, že raz ju nájdem. Začínam veriť, že nadíde deň, keď sa s ním podelím o väčšinu svojich myšlienok.

Slnko už dávno zašlo a vzduch vychladol. Flynn ma zabalil do veľkej osušky a viedol ma priamo do obrovskej sprchy v kúpeľni, plnej koliesok, ventilov a rozmanitých hlavíc, s priestorom ako pre šesťčlennú rodinu. „Tu by sa zišiel návod.“

„Ja ti to ukážem.“ Pustil vodu a nastavil ju tak, aby tiekla z horných sprchových hlavíc. „Na pulte som si nechala šampón a ostatné veci. Doniesol by si mi ich, prosím?“

„Jasné.“ Vrátil sa po šampón a kondicionér. Otvoril ich a ovoňal. „Takže odtiaľto pochádza tá najneuveriteľnej­šia vôňa.“

Vzala som si fľašky, ale on sa na odchod nezberal.

„Nechceš pomôcť so šampónom?“

„Je to metafora?“

V kúpeľni sa rozľahol jeho smiech. „Nie, skôr zámienka, ako sa dotknúť tvojich úžasných vlasov.“

„V tom prípade poď.“

Stále v šortkách vošiel do sprchy ku mne a vzal mi šampón. Pomaly mi masíroval pokožku hlavy a prstami mi prechádzal po vlasoch. Keď sa dostal ku kondicionéru, už som sa oňho opierala, lebo nohy mi vypovedali poslušnosť.

Oblak pary okolo nás pridával na erotickej atmosfére. Každý jeho dotyk a pohladenie ma rozpaľovali a nútili prahnúť po tom, čo som od nijakého muža nechcela. V jeho náručí som však zistila, že pod nánosom traumy a rán na duši dýcha normálna mladá žena s rovnakými túžbami ako iné ženy.

Obrátila som sa k nemu, prešla mu rukami po hrudi na plecia a pritiahla si jeho hlavu. „Flynn?“ „Hm?“ Oči mal zavreté a zuby zaťaté.

„Každým dotykom ma kúsok po kúsku rozoberáš. A potom ma pobozkáš a znova zložíš dokopy.“ „Bože, Natalie… To isté robíš ty mne. Dokonale si to vyjadrila.“ Vzal mi tvár do dlaní a pobozkal ma. „Rýchlo ti podlieham.“

„Ja tiež.“

„Bojíš sa?“

„Desím sa.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #M. S. Forceová #Cnosť