Bridget Jonesovú čakajú materské povinnosti nielen vo filme, ale aj v knihe

Na pultoch slovenských kníhkupectiev by sa mala koncom novembra objaviť kniha Dieťa Bridget Jonesovej, ktorá ešte predtým vyjde v angličtine. Pôjde o štvrtý príbeh z knižnej série o Bridget Jonesovej od britskej autorky Helen Fielding.

27.08.2016 05:00
Renée Zellweger Dieťa Bridget Jonesovej Foto:
Fanúšikovia sa okrem knihy môžu tešiť aj na nový film s názvom Dieťa Bridget Jonesovej, ktorú si opäť zahrá Renée Zellweger.
debata

„O čom Bridget Jonesová naozaj je? O rozdiele medzi tým, akí by sme podľa očakávania mali byť a tým, akí naozaj sme. A tým, ako Bridget počas svojho neštandardného tehotenstva zistí, ako si myslíme, že náš život pobeží a ako sa v skutočnosti všetko vyvinie,“ uviedla 58-ročná spisovateľka, ktorá predtým ponúkla knihy ako Denník Bridget Jonesovej (1996), Bridget Jonesová – S rozumom v koncoch (1999) a Bridget Jonesová – Zbláznená do chlapa (2013).

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na nový film s názvom Dieťa Bridget Jonesovej, ktorý plánujú uviesť do slovenských kín 15. septembra. V snímke sa predstavia Renée Zellweger, Patrick Dempsey, Colin Firth, Emma Thompson, Shirley Henderson, Jim Broadbent a mnohí ďalší. O réžiu sa postarala Sharon Maguire. Na scenári spolupracovali Dan Mazer, Helen Fielding a Emma Thompson.

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #Bridget Jonesová #Emma Thompson #Renée Zellweger #Colin Firth #Denník Bridget Jonesovej #Patrick Dempsey #Dieťa Bridget Jonesovej #Helen Fielding