Martin Kasarda: Budúcnosť na predaj

Traja frustrovaní ľudia, tréner plávania, ktorého túžbou je napísať erotický román, autistický výtvarník a šéfredaktorka ženského ezoterického magazínu, sa rozhodnú spoločne podnikať.

25.09.2016 05:00
debata (4)

Otvoria obchod, v ktorom predávajú odpovede na akékoľvek otázky. Nejde o veštenie, ale o hru, ako predať nádej, víziu či poznanie budúcnosti.

Martin Kasarda: Budúcnosť na predaj

Obchod je populárny a stále častejšie sa naň obracajú ľudia s bežnými problémami: vzťahy, práca, peniaze, ale aj organizácie hľadajúce nové riešenia. Jednou z nich je extrémistická, tajná polovojenská organizácia, ktorej cieľom je vytvoriť rasovo čistý, národný štát. Zvrátenosť takejto ideológie a nejasné odpovede, ktoré dostávajú od obchodu s otázkami, vedú k nárastu jej popularity. Vtedy sa trojica podnikateľov rozhodne obchod zavrieť, čo vyústi do groteskného konca.

Martin Kasarda (1968) študoval na Pedagogickej fakulte v Nitre. Pracoval vo viacerých redakciách v Bratislave. Učí masmediálnu komunikáciu na vysokej škole. Je autorom a spoluautorom viacerých odborných kníh, vydal básnickú zbierku, tri knihy poviedok a román.

Marenčin PT

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kasarda: Budúcnosť na predaj