Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal v sobotu dopravnú nehodu, narazil do plota. Zostal na mieste nehody a podstúpil test na alkohol. Nenafúkal.

28.04.2024 16:54
spišiak Foto: ,
Poslanec NR SR Jaroslav Spišiak (Progresívne Slovensko) počas 6. schôdze parlamentu 19. decembra 2023.
debata (237)
Polícia zverejnila video z Dankovej nehody
Video

So svojou skúsenosťou, ktorú nazval nepríjemnou, sa podelil s čitateľmi na sociálnej sieti.

„A čo sa vlastne stalo? Oslepilo ma slnko, a keď som sklopil clonu nad hlavou, vysypali sa z nej rôzne papieriky, ktoré si tam zvyknem ukladať. Rozhodený a oslepený som včas nezareagoval na zákrutu a narazil som do plota. Aj po mnohých rokoch šoférovania je toto pre mňa ponaučenie, na akých, na prvý pohľad možno maličkostiach, pri šoférovaní záleží. Treba nosiť slnečné okuliare, a hlavne nič si v aute neodkladať tak, aby to počas jazdy odrazu na vás vypadlo…,“ napísal Spišiak.

Dávajte si na seba pozor a jazdite bezpečne, dodal. Zároveň pripomenul, že zostal na mieste nehody, čakal na policajtov a podstúpil dychovú skúšku, „Tak by to mal riešiť každý vodič či vodička, ktorým sa stane takáto nepríjemná udalosť,“ upozornil Spišiak.

V januári havaroval aj šéf SNS Andrej Danko, narazil do semaforu. Z miesta nehody však na rozdiel od Spišiaka odišiel a fúkať mu policajti dali až po 15 hodinách. Test na alkohol bol v tom čase nulový. Dostal pokutu do tisíc eur, zobrali mu na dva roky vodičský preukaz. Zaviazal sa tiež, že pôjde na brigádu upratovať Dúbravku, kde sa nehoda stala.

Andrej Danko sa pokúša dokázať zlomený zub. Čítajte viac Danko upratoval Dúbravku. Za semafor zaplatil pokutu tisíc eur a ukázal röntgen zubu, no či je jeho, nepotvrdil
Danko upratuje Dúbravku
Video
237 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Andrej Danko #Jaroslav Spišiak