Vtipom okorení leto Štúdio L+S

Sexuálna renesancia, revolta proti manželských stereotypom a vymetenie nudy zo života. Takto chcú osviežiť Sansieuovci po tridsiatich rokoch svoje manželstvo.

05.07.2014 16:00
38 studio L S Foto:
Milan Lasica a Dominika Kavaschová v inscenácii Listy Emilovi.
debata

Na všetko odhodlaných manželov hrajú Daniela Kolářová a Milan Lasica vo francúzskej komédii Gérarda Sibleyrasa Půldruhé hodiny zpoždění. Inscenáciu uvedie o dvanásť dní bratislavské Štúdio L+S, ktoré aj plagátmi ohlasuje: Hráme aj v júli!

Aj v ďalších štyroch inscenáciách bude diváckym magnetom Milan Lasica. V komédii Yasminy Rezy Život na trikrát, ktorá v pondelok program Leta v Štúdiu L+S otvára, mu sekundujú Emília Vášáryová, Milan Kňažko a Marta Sládečková. Bez naposledy menovanej sa herecký trojlístok predstaví aj v konverzačnej komédii Williama Douglasa Homa Rybárik kráľovský.

„O konverzačnej komédii máme veľmi skreslenú predstavu, ktorá platila koncom 19. storočia. Rybárik kráľovský je nielen úžasne napísaná hra, ale okrem presných charakterov prináša aj briskné myslenie a intelektuálnu iróniu,“ povedal Milan Lasica.

V programe zloženom z divácky najpríťažlivejších predstavení sezóny nechýbajú ani najnovšie Listy Emilovi, ani hra Na fašírky mi nesiahaj. Milan Lasica sa navyše predstaví aj ako spevák – na spoločnom koncerte s Petrom Lipom 17. júna. O týždeň neskôr sa po prvý raz na javisku Štúdia L+S objaví pesničkárka Sima Martausová & Band.

Ku každému z júlových vystúpení v bratislavskom Štúdiu L+S je pripravené špeciálne občerstvenie. Podrobný program je na www.studios.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Lasica #Leto v Štúdiu L+S #Daniela Kolářová