Manéž Bolka Polívku príde na Slovensko

Zábavný program Manéž Bolka Polívku príde na budúci rok na Slovensko. Fanúšikovia v deviatich mestách sa môžu tešiť na šou známu aj z televíznych obrazoviek.

22.12.2014 07:00
DNA, inscenácia, Bolek Polívka Foto:
Bolek Polívka príde na Slovenkou so svojou Manéžou. Fotografia pochádza z inscenácie DNA.
debata

Od 8. do 16. februára sa umelci na čele s hercom Bolkom Polívkom predstavia v Humennom, Košiciach, Poprade, Bratislave, Leviciach, Trenčíne, Považskej Bystrici, Liptovskom Mikuláši a Nitre.

„Na turné sa budeme snažiť navodiť čo najviac atmosféru samotnej manéže, preto aj napriek veľkým športovým halám bude kapacita obmedzená len na niečo vyše tisíc miest. Doslova v týchto halách postavíme manéž a aj samotný priestor a sedenie bude tomu prispôsobené, akoby ste boli naživo prítomní pri vašej známej a verím, že veľmi obľúbenej talk šou,“ uviedol manažér projektu Michal Malicher.

Medzi účinkujúcimi sa objavia Milan Lasica, Anna Polívková, Vrbovskí víťazi, Jiří Stivín, Barin a Fretti či líder kapely Desmod Mário „Kuly“ Kollár, ktorý sa s Polívkom ešte nestretol. „Je to tak, napriek tomu, že som veľkým fanúšikom Bolka a jeho programu, doteraz som nemal tú česť sa s ním zoznámiť. A napriek tomu, že sa na túto spoluprácu veľmi teším, mám aj malé obavy, čo si na mňa pripraví, lebo v manéži to nemá žiadny hosť jednoduché,“ objasnil spevák.

Návštevy Slovenska sa už nevie dočkať aj samotný Polívka. „Tešte sa, tešíme sa na Vás – budeme sa tešiť,“ vyjadril sa obľúbený herec, známy z filmov ako Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag (1992), Pelíšky (1999), Pupendo (2003) či Muži v nádeji (2011).

Termíny predstavení:

8. februára – Humenné, Mestská športová hala
9. februára – Košice, Mestská športová hala (Multi hala – Hádzanárska hala)
10. februára – Poprad, Aréna Poprad
11. februára – Bratislava, Hant Aréna
12. februára – Levice, Športová hala
13. februára – Trenčín, Športová hala
14. februára – Považská Bystrica, Športová hala MŠK
15. februára – Liptovský Mikuláš, Liptov Aréna
16. februára – Nitra, Mestská hala Klokočina

debata chyba
Viac na túto tému: #Bolek Polívka #zábavný program #turné po Slovensku