Ste nádejní dramatici? Využite šancu v súťaži Artúr 2017

Poskytnúť priestor pre vznik pôvodných dramatických textov a divadelných hier pre deti a mládež v slovenskom jazyku je cieľom súťaže Artúr 2017.

18.04.2017 12:00
Divadlo Foto:
Víťaz súťaže Artúr získa finančnú odmenu a možnosť inscenovať svoje dielo v nasledujúcej sezóne v Bábkovom divadle Žilina. 
debata

V poradí 11. ročník súťaže pôvodných dramatických textov pre deti a mládež vyhlásili Bábkové divadlo Žilina a Národné osvetové centrum. Autori môžu texty do súťaže prihlasovať do 28. apríla. 

Odborná porota z prihlásených dramatických diel vyberie najlepšie a výsledky jej rozhodnutia slávnostne vyhlásia v rámci festivalu Bábková Žilina 2017, ktorý sa uskutoční od 17. do 19. mája. Víťaz súťaže Artúr získa finančnú odmenu a možnosť inscenovať svoje dielo v nasledujúcej sezóne v Bábkovom divadle Žilina. 

Záujemcovia o súťaž musia do 28. apríla poslať neoznačené, doposiaľ nikde nepublikované a neinscenované texty v strojopisnej úprave A4 a na CD nosiči v troch exemplároch na adresu: Bábkové divadlo Žilina, Kuzmányho 6, 011 37 Žilina. Obálku s textami treba označiť heslom ARTÚR 2017. K textom musia záujemcovia o účasť v súťaži priložiť zalepenú neoznačenú obálku s ich údajmi. Konkrétne musia uviesť: meno a priezvisko, dátum narodenia, adresu trvalého bydliska, telefónne číslo a e-mailový kontakt. Texty prijaté do súťaže sa autorom nevracajú.

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #súťaž #divadelná hra #Artúr #Artúr 2017 #Bábkové divadlo Žilina