Štúdio L+S ponúkne v novej sezóne dve novinky

Štúdio L+S vstupuje 11. septembra do svojej 35. sezóny.

07.09.2017 14:00
Inak sa mám fajn Foto:
V predstavení Inak sa mám fajn sa predvedú Dominika Kavaschová (vľavo), Zuzana Porubjaková a Daniel Žulčák
debata

Na prvú novinku, s názvom Inak sa mám fajn, sa diváci môžu tešiť už koncom septembra. Predstavenie na motívy rovnomenného bestselleru pripravujú pod vedením režiséra Doda Gombára herci Dominika Kavaschová, Zuzana Porubjaková a Daniel Žulčák. Dynamická inscenácia o ľudských predsudkoch, o náraze predstáv s realitou, o neúprosnosti času, ktorý nepozná kompromisy, ale hlavne o potrebe ľudskej blízkosti a lásky, bude mať premiéru 29.septembra.

Na druhú premiéru sa môžu diváci tešiť na budúci rok v marci. "Zatiaľ môžem prezradiť, že pôjde o „rodinnú záležitosť“ a v štádiu príprav sú momentálne aj detské náučné predpoludnia s názvom „ODPADla nám hodina“, hovorí výkonný riaditeľ Štúdia L+S Pavol Danišovič.

24.ročník Festivalu českého divadla, s ktorým je vždy spájaná jeseň v Štúdiu L+S, odštartuje už tradične Divadlo Járy Cimrmana. Úvodný večer bude sprevádzať aj vernisáž skvelého českého výtvarníka Jiřího Slívu. Celkovo sa však na doskách bratislavského divadla predstaví šesť českých divadelných scén s celou plejádou vynikajúcich hercov ako napríklad Zdeněk Svěrák, Petr Štěpánek, Zlata Adamovská, Simona Stašová, Michal Dlouhý, Bolek a Vladimír Polívkovci.

Siedmou sezónou pokračuje Štúdio L+S aj v tradícii exkluzívnych piatkových večerov s názvom – Music a'la cARTe. V septembri so stabilným triom Valihora – Rózsa – Vizváry vystúpia Ivan Vereš a Ivanna Bagová, Michal Kubovčík s prezidentom SČK, Viliamom Dobiášom, predvedú ukážku svojho „záchranárskeho projektu“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Štúdio L+S #Inak sa mám fajn