Komédia Pánska šatňa s Dejdarom, Novým a Lábusom mieri do Bratislavy

Sexteto českých hercov - Jiří Lábus, Martin Dejdar, Pavel Nový, Jan Jiráň, Martin Janouš a Petr Hojer tento titul uvedie 15. marca v Majestic Music Clube, ktorý sa na chvíľu zmení z hudobného klubu na divadelné šapito.

14.02.2018 13:50
Pavel Nový Foto:
Český herec Pavel Nový.
debata

Kolektívna improvizácia hercov Studia Ypsilon zavedie divákov do hereckej šatne, na miesto, kde sa varí alchýmia divadla, pečú sa zákulisné ťahy a len tak to šuští dôvernými informáciami, ktoré by sa vôbec nemali dostať medzi divákov.

Improvizačná šou ypsilonských hercov ponúkne sériu vtipných historiek zo života okorenených chytľavými pesničkami, interakciou s divákmi a viacero ďalších prekvapivých momentov. Predstavene sľubuje spontánnu atmosféru, improvizačné nápady, jedinečné prepojenie hercov a divákov i trochu kolegiálnej škodoradostnosti. Niektorí z hercov totiž spolu hrajú už desiatky rokov a prežili spolu veľkú časť hereckého života. To všetko sa odráža na vzájomných „přihrávkách“ i nekompromisných „smečích“.

Predstavenie Pánska šatňa pôvodne vzniklo pre pražské Studio Ypsilon. Jeho úspech priviedol hercov k nápadu, aby s ním kočovali aj po ďalších divadlách a kluboch. V bratislavskom MMC sa predstavia 15. marca o 19.00 h.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Dejdar #Jiří Lábus #Pavel Nový #Jan Jiráň #Martin Janouš #Pánská šatna