Ruský cirkus sa predvedie na slovenskom ľade

Päť slovenských miest - Levice, Poprad, Žilina, Bratislava a Trnava - bude mať od 5. do 10. novembra šancu uvidieť Ruský cirkus v netradičnej podobe na ľade.

02.11.2019 19:00
ruský cirkus Foto:
Ruský cirkus na ľade zavíta do piatich slovenských miest.
debata

Nový program Triumf odštartuje práve na Slovensku európske turné ruských umelcov pod vedením Kirilla Kirillova. Diváci, ktorí videli výkony ruských cirkusantov v Nemecku, Francúzsku a Švajčiarsku, prirovnávajú umelcov k Cirque du Soleil na ľade.

Na Slovensku sa v posledných rokoch dali vidieť rôzne muzikálové predstavenia. Ruská šou je však klasický cirkus so všetkým, čo k nemu patrí. Nová famózna šou Triumf predstavuje spojenie všetkých žánrov súčasného cirkusového umenia na ľadovej ploche. Vystúpia v nej žongléri, akrobati, iluzionisti, gymnasti a, samozrejme, klauni.

Excelentné výkony umelcov na ľadovej ploche dotvárajú prepracované kostýmy, ktoré sú tematicky ladené ku každému číslu. Niektoré sú bláznivé, ďalšie trblietavé, iné svetelné či farebné. Veľkoleposť šou je podporená svetelnými efektmi, vlastnou dynamickou hudbou a mnohými ďalšími špeciálnymi efektmi. Tvorcovia sľubujú divákom, že uvidia niečo, čo ešte doteraz nevideli.

Slovenská časť turné sa začína 5. novembra na Zimnom štadióne v Leviciach, 6. novembra sa presunie na Zimný štadión v Poprade, 8. novembra cirkus vystúpi v Tipsport Aréne v Žiline, 9. novembra pokračuje na Zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu v Bratislave a skončí sa 10. novembra na Zimnom štadióne v Trnave.

Cirkus na ľade nadchne veľkých aj malých divákov. Deti si zamilujú úžasných žonglérov, klaunov a ich komické vystúpenia či akrobatov, ktorí predvedú strhujúce predstavenia vo vzduchu aj na ľade. Chýbať nebude veľkolepá svetelná šou.

Rodičov iste poteší, že ich potomkovia do veku 3 rokov majú vstup zadarmo. Organizátori pripomínajú, že v cirkuse nevystupujú žiadne zvieratá, ponúkajú iba špičkové výkony umelcov.

Tešiť sa možno aj na víťazov svetových šampionátov v krasokorčuľovaní či predstaviteľov významných cirkusových dynastií ruského cirkusu ako Kirill Kirillov či Roman Kanagin. Ruský cirkus na ľade divákov nadchne a vyrazí im dych.

Ruský cirkus

Ruský cirkus na ľade zavíta do piatich slovenských miest.

Fotogaléria
Ruský cirkus na ľade zavíta do piatich...
Ruský cirkus na ľade zavíta do piatich...
Ruský cirkus na ľade zavíta do piatich...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ľad #predstavenie #cirkus