Šokujúce video Štefana Kožku: Mal som chuť všetko skončiť

Aj keď to ešte nie je oficiálne potvrdené, Štefan Kožka zrejme podľahol ochoreniu COVID-19. To, ako ho choroba ničila, potvrdzujú správy, ktoré zasielal priateľom, ale aj vlastné video.

15.12.2020 17:40
debata (1)
Štefan Kožka v predstavení Mata Hari ako manžel... Foto: Divadlo Nová scéna
stefan-kozka-mata-hari-rudolf-mcloud Štefan Kožka v predstavení Mata Hari ako manžel exotickej tanečnice a špiónky Rudolf McLoud.

Podľa portálu Topky.sk sa herec nafilmoval sám pár dní pred smrťou. "Ahojte, som Štefan, mám 66 rokov a mám COVID,“ oznámil na ňom.

Ako dodal, je to s ním vážne: "Za posledné štyri dni som zažil toľko bolesti, že som mal chuť to všetko skončiť. Prosil som Pána Boha a všetkých svätých, nech ma už konečne zoberú z tohto sveta. Vykašľali sa na mňa. Asi so mnou majú ešte iné zámery.“

Na krátkom videu, ktoré vyznieva ako rozlúčka, herec upozornil aj na zákernosť ochorenia a na to, že ho ľudia podcenili. Posťažoval sa na bolesti v pľúcach a ustavičný kašeľ, ktorý mu nedopraje, aby sa vyspal.

Spomenul i to, že by mal ísť o niekoľko dní znova na test. "Ak sa mi nerozpadnú pľúca, tak sa vidíme,“ odkázal slabým hlasom.

Podľa medializovaných informácií zostal Štefan Kožka vo svojich posledných chvíľach opustený. Vlani sa totiž presťahoval do maďarskej obce Rajka, neďaleko slovenských hraníc, kde žil sám.

Tam ho v pondelok okolo obeda v jeho dome našiel sused, ktorý ho navštívil práve preto, lebo ho už dlhšie nevidel a začal mať obavy z najhoršieho. Tie sa napokon potvrdili.

Pozrite si video, ktoré nakrútil sám Štefan Kožka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #herec #úmrtie #Štefan Kožka #Covid-19