Muzikál aj pop z Novej scény

Divadlo Nová scéna uvedie v nedeľu 25. apríla o 17. hodine. v poradí piaty komorný koncert zo série Malá nočná hudba. V live streame bude hlavnou hviezdou koncertu sólistka Divadla Nová scéna Monika Drgáňová, ktorá si ako hostí pozvala svoje kolegyne z divadla Mirku Gális Partlovú a Lenku Machciníkovú.

25.04.2021 10:00
debata
Monika Drgáňová ako Tracy Turnbladová v... Foto: Ctibor Bachraty
Hairspray -Tracy Turnbladova -Monika Drganova Monika Drgáňová ako Tracy Turnbladová v muzikáli Hairspray.

Piaty zo série online koncertov Malá nočná hudba No.5 prinesie najobľúbenejšie muzikálové a popové skladby členky súboru Divadla Nová scéna Moniky Drgáňovej, absolventky Štátneho konzervatória v Bratislave. Jej spevácky talent mohli diváci spoznať nielen v muzikálových predstaveniach ako Hair, Fame, Mačky, Hairspray, Pokrvní bratia, Atlantída, Šľahačková princezná a Voda (a krv) nad vodou, ale aj v televíznej šou Hlas Česko Slovenska, v ktorej sa v roku 2019 dostala až do semifinále.

Monika Drgáňová

„Na tomto koncerte odznejú skladby z muzikálov Dreamgirls, Drakula, Hairspray, Bedári, Mačky či The Greatest Showman. Z popovej tvorby budete počuť piesne od Whitney Houston, Celine Dion, alebo Tiny Turner. Na tento koncert sa nesmierne teším, pretože mojimi hostkami budú Mirka Gális Partlová a Lenka Machciníková. Pri výbere hostí som premýšľala srdcom, aby nám to spolu znelo čo najlepšie, a preto na koncerte uvidíte aj našich kamarátov – kolegov Lukáša Pištu a Vladka Plevčíka v sprievode kapely pod vedením Ľubomíra Dolného. Teším sa na koncert, ktorý bude v kruhu priateľov a verím, že ním divákom spríjemníme nedeľný podvečer“, hovorí talentovaná Monika Drgáňová.

Nova scena malanocna NLOnline Čítajte aj Malá nočná hudba z Divadla Nová scéna

Vtipné, uvoľnené a neformálne online stretnutie plné zábavy a živej hudby moderujú Dávid Hartl a Patrik Vyskočil. Diváci sa môžu svojimi otázkami cez sociálne siete priamo zapájať do diania na javisku, súťažiť a vyhrať vstupenky do divadla.

Muzikál Šľahačková princezná. Foto: Divadlo Nová scéna
Slahackova princezna - Dama spev -Monika Drganova Muzikál Šľahačková princezná.
nova scena aj muži maju svoje dni nepocujuci Čítajte aj Divadlo Nová scéna dnes večer hrá pre nepočujúcich

Malá nočná hudba No.5

Účinkujú: Monika Drgáňová, Mirka Gális Partlová, Lenka Machciníková, Lukáš Pišta, Vladislav Plevčík, Dávid Hartl, Patrik Vyskočil

Kapela: Ľubomír Dolný, Matúš Ferko, Martin Kapusník, Ján Lau, Peter Zajaček

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Divadlo Nová scéna