SND spustilo online predaj vianočných darčekových poukážok

Slovenské národné divadlo spustilo predaj vianočných darčekových poukážok - po novom sa dajú zakúpiť aj online. Vďaka nim môžu záujemcovia potešiť svojich blízkych pod vianočným stromčekom originálnym divadelným darčekom, ale tiež tak podporiť divadlo v ťažkých pandemických časoch.

02.12.2021 06:00
Darčekové poukážky SND Foto:
Kupujúci si môže vybrať z poukážok v hodnote 20, 35 a 50 eur.
debata

Slovenské národné divadlo je síce v čase lockdownu pre návštevníkov zatvorené, no jeho chod sa vnútri divadla nezastavil.

Aj napriek prázdnym sálam SND intenzívne myslí na svojich návštevníkov a ich blízkych, ktorí v najbližších dňoch a týždňoch budú pravdepodobne často rozmýšľať nad výberom vhodných vianočných darčekov.

"Sme presvedčení, že pod stromčekom nemusia byť len materiálne veci. Aj preto veríme, že darčeková poukážka do Slovenského národného divadla bude skvelým tipom na darček pre všetkých, ktorí chcú svojich blízkych obdarovať výnimočnými zážitkami, a v neposlednom rade aj pre tých, ktorí budú zháňať originálny darček na poslednú chvíľu,” hovorí generálny riaditeľ SND Matej Drlička.

Kupujúci si môže vybrať z poukážok v hodnote 20, 35 a 50 eur. Platnosť darčekovej poukážky je jeden rok.

Pri nákupe online kupujúci dostane zakúpenú poukážku obratom emailom v elektronickej podobe, ktorú si môže vytlačiť pohodlne doma, alebo ju môže zaslať aj ako elektronický darček.

Divadlo upozorňuje, že pokladnica SND počas lockdownu funguje len ako výdajné miesto. Vopred objednané darčekové poukážky vydáva len po predchádzajúcej telefonickej alebo mailovej objednávke.

Obdarovaný si potom svoju darčekovú poukážku môže vymeniť za vstupenky na ľubovoľné predstavenie v repertoári SND priamo v pokladnici SND.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SND #Slovenské národné divadlo