Vianočné prekvapenie Divadla Aréna

Divadlo Aréna sa rozhodlo pripraviť špeciálne vianočné prekvapenie a potešiť nielen detského diváka, ale aj všetkých svojich fanúšikov a milovníkov divadla. Počas vianočných sviatkov bezplatne zverejní na svojom YouTube kanáli záznam divadelného spracovania rozprávky Popoluška.

24.12.2021 16:00
Popoluška Foto:
Ukážka z divadelnej Popolušky.
debata

Rozprávka o Popoluške nepochybne patrí k vianočným sviatkom, a hoci je všetkým dobre známa, diváci sa môžu tešiť na jej netradičné spracovanie, ktoré zaujme a pobaví nielen deti, ale aj dospelých.

Divadlo Aréna zverejní záznam rozprávky Popoluška na svojom YouTube kanáli, kde bude prístupný od 24. decembra (piatok) do 06. januára (štvrtok). Detskí diváci, ale aj dospelí si ju tak budú môcť pozrieť bezplatne online z pohodlia svojho domova v ktoromkoľvek ča­se.

Odkaz na bezplatný online záznam predstavenia Divadlo Aréna bude uvedený na webovej stránke a sociálnych sieťach divadla.

Kde bolo, tam bolo, žila raz jedna Popoluška, jej dve škaredé sestry Žavota a Emerencia a zlá Macocha. Popoluška sa musí starať o celú rodinu – upratovať, umývať riad a variť…

Zrazu sa však objaví dobrá Víla a pomôže jej dostať sa na kráľovský bál. Tam sa do nej zamiluje krásny Princ a ako to už v rozprávkach býva – zlo je potrestané a víťazí nad ním láska a dobro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Divadlo Aréna #Popoluška