Stouni (sa) nehrajú: SND premiéru zrušilo

Slovenské národné divadlo oznámilo, že ruší pripravovaný nový titul KÝM PRÍDU STOUNI... teda predpremiéru 21. januára, premiéry 22. a 23. januára, ako aj predstavenie tohto titulu 25. januára - pre zdravotnú indispozíciu jedného z účinkujúcich.

21.01.2022 14:07
SND Kým prídu Stouni Foto:
Predstavenie Kým prídu Stouni, v ktorom účinkujú aj Emília Vášáryová, Táňa Pauhofová, Emil Horváth, je nateraz zrušené
debata

„Je nám to nesmierne ľúto. Zrušiť predstavenie deň pred premiérou je nočná mora každého divadelníka. Je za nami obrovské množstvo práce, všetko bolo pripravené, ale bohužiaľ, v tejto situácii musíme Stounov odložiť. Zdravie našich zamestnancov aj našich divákov je na prvom mieste,” hovorí generálny riaditeľ SND Matej Drlička na webovej stránke divadla.

„V najbližších týždňoch nás čakajú zmeny a rušenie predstavení zo zdravotných indispozícií. Verím, že zmeny budete s porozumením akceptovať, lebo zdravie je to najdôležitejšie a že spoločne trpezlivo prekonáme toto obdobie,“ uvádza riaditeľka Činohry SND Miriam Kičiňová.

Predstavenia inscenácie Kým prídu Stouni od piatka do nedele Činohra SND ruší bez náhradného termínu. Zakúpené vstupenky majú diváci možnosť vrátiť, alebo zameniť, bližšie informáciu náijdu na stránke divadla. O zmenách predstavení v priebehu nasledujúceho týždňa bude SND čo najskôr informovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SND