Bratislavské bábkové divadlo pozýva na oslavu Medzinárodného dňa bábkarstva

Bratislavské bábkové divadlo (BBD) oslávi aj tento rok Medzinárodný deň bábkarstva. V nedeľu 20. marca dvakrát odohrá pre všetkých divákov bezplatne predstavenie Neviditeľní, nominované na cenu DOSKY. TASR o tom informoval Stanislav Várady z BBD.

15.03.2022 17:00
neviditel  ni  Foto:
Hravá inscenácia Neviditeľní je plná magických momentov, ktoré pošteklia fantáziu.
debata

Hravá inscenácia v réžii Moniky Kováčovej a Márie Danadovej z nezávislého divadelného zoskupenia Odivo prenesie publikum do sveta vízií, snov a fantastických objavov. „Diváci sa spolu s tvorcami stanú svedkami premeny zvukov na hudbu, materiálu na živé bytosti a slov na poéziu. Počas tohto zážitku ich bude sprevádzať hudba Juraja Hraška, lídra skupiny Sto múch,“ priblížil Várady.

Pripomenul, že za inscenáciu Neviditeľní získali tvorcovia aj nomináciu v kategórii Mimoriadny počin v oblasti činoherného divadla na divadelných oceneniach DOSKY. Koncom minulého roka predstavenie tiež adaptovali do podoby rozhlasovej hry pre RTVS.

divadlo jana palarika - online kultura - koronavirus Čítajte viac Divadlo Jána Palárika ukáže zrenovovanú Zrkadlovú sálu

Neviditeľných odohrá divadlo 20. marca o 10. h a o 14.30 h v sále Radošinského naivného divadla, kde dočasne pôsobí. Inscenácia je vhodná pre divákov od päť rokov. Bezplatné lístky je potrebné si vopred zabezpečiť na webstránke divadla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #DOSKY #Radošinské naivné divadlo