Vďaka čomu sa Ladislav Chudík dožil 91 rokov? Prezradí manželka Alena vo videu

S manželkou herca Ladislava Chudíka Alenou sme sa stretli na Lúke vďaky, ktorá sa nachádza oproti domu na Starhradskej ulici v bratislavskej Petržalke, kde spolu žili 33 rokov. Nedávno na dome pribudla pamätná tabuľa umelca. Na Starhradskej ulici sú teda už dve pamiatky na významného umelca. Na Lúke vďaky sám Ladislav Chudík zasadil dub. Okolo neho je ďalších 12 stromov, pri ktorých sme spomínali.

14.06.2022 08:00
Ladislav Chudík Foto: ,
Herec Ladislav Chudík s manželkou Alenou.
debata

Kde a prečo vznikla Lúka vďaky a komu sa tu sadia stromy, prezradí vo videu manželka Ladislava Chudíka Alena. Na dome, kde spolu v Petržalke bývali 33 rokov, pribudla na hercove nedožité 98. narodeniny pamätná tabuľa.

Spomínajú na Ladislava Chudíka Petržalčania? „Áno, prispela k tomu zrejme aj pamätná tabuľa, ktorú sme umiestnili na našom dome na jeho 98. narodeniny 27. mája. Je to asi prvý panelák, na ktorom je takáto tabuľa. V Petržalke manžel býval dokonca až štyridsať rokov, pred Starhradskou totiž žil v Ovsišti. Trúfam si povedať, že vďaka tejto lúke patrí tento kút k najkrajším v Petržalke.“

Chcete vedieť, vďaka čomu sa herec dožil vysokého veku napriek 13 operáciám? Pozrite si video.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #SND #Ladislav Chudík #Alena Chudíková