Divadlo Nová scéna už vie, čo prinesie Mikuláš. Rozprávku Tučniaky!

S blížiacim sa Mikulášom pripravuje Divadlo Nová scéna pre deti a ich rodičov premiéru úsmevnej hudobnej rozprávky Tučniaky. Príbeh o troch kamarátoch tučniakoch a ich priateľstve, ktoré hory prenáša i potopu zastaví.

30.11.2022 15:00
debata
Tučniaky je rozprávka o konci sveta pre deti a... Foto: Divadlo Nová scéna
tučniaky Tučniaky je rozprávka o konci sveta pre deti a ich rodičov.

Aj keď sa tučniaky medzi sebou hádajú a robia si prieky, sú kamarátmi a majú sa radi. Jedného dňa však do pokojného života troch tučniakov vtrhne nečakaná udalosť. Blíži sa potopa a s ňou aj koniec sveta.

Ako si s tým poradia? Pozvánka na Noemovu archu platí len pre dvoch zástupcov každého zvieracieho druhu. Teda, aj pre tučniaky! Ako sa s touto zložitou situáciou vyrovnajú naši traja vynaliezaví hrdinovia, sa dozvedia návštevníci a návštevníčky v najnovšej rozprávke Divadla Nová scéna.

Elektrickz   anjel  P.Dubayov     D.Kapr   lik  V.Plevu    k  foto Dalibor Krupka Čítajte viac Punk rock, Domov a Elektrický anjel. Tri aktuálne hry pre mladých proti násiliu

Láskavý humor, vtipné a melodické pesničky, herecká hravosť a nápaditosť. Rozprávka Tučniaky sa hráva po celom svete, rovnomenná kniha sa stala bestsellerom a získala mnoho ocenení.

Premiéra rozprávky bude na veľkom javisku Divadla Nová scéna v nedeľu 4. decembra o 10.00 h, verejná generálka je naplánovaná v sobotu o 14.30 hod.

V réžii Svetozára Sprušanského v alternáciách účinkujú: M. Candrák / L. Pavlásek, L. Machciníková / M. Dolná, V. Plevčík / P. Makranský, A. Somorovská / M. Drgáňová, K. Čálik.

ukrajinské divadlo, Antonina Vasylieva Čítajte viac Z Charkova do Bratislavy. Ukrajinských umelcov prichýlilo DPOH

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Divadlo Nová scéna