Zverejnili program festivalu Vrbovské Vetry

Organizátori festivalu Vrbovské vetry zverejnili kompletný program ôsmeho ročníka podujatia, ktoré sa uskutoční 5. júla vo Vrbovom.

29.05.2014 13:49
debata

Multimediálnu akciu otvoria dvojnásobní držitelia cien Anděl Bratři Orffové. Po nich vystúpi ďalšia česká formácia Buty. Z Českej republiky sa tento rok predstavia ešte Fru Fru a reggae legenda Švihadlo. Pôvodne potvrdená skupina Marsyas napokon na festivale nevystúpi.

Z domácich interpretov sa na podujatí ukáže Oskar Rózsa prezentujúci hudbu Mareka Brezovského, ktorá vyšla na albume Hrana (1999, 2011). Okrem toho vystúpia aj skupiny Slobodná Európa, BijouTerriér, Živé šachy robotnícko-roľnícke, Karpatské Chrbáty, Vrbovskí Víťazi a Chiki liki tu-a. Po prvý raz sa na festivale predstaví aj mimoeurópsky interpret. Pôjde o ska-punkovú kapelu Big Mandrake pochádzajúcu z Venezuely. Večer ukončí Katarzia a jej frajeri.

Okrem hudobných vystúpení sa návštevníci a návštevníčky festivalu môžu tešiť na krst nového albumu a DVD Vrbovských víťazov či knihy Branislava Jobusa s názvom Ja nič, ja muzikant. Na festivale uvedú aj nový dokumentárny film Vrbovský Veter.

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Slobodna Európa #Vrbovské vetry