Seasicka Steva zaujali na Pohode Vrbovskí víťazi, Kaščáka Kraftwerk

Amerického hudobníka Seasicka Steva, ktorý patrí k jedným z piatkových headlinerov festivalu Bažant Pohoda, zaujalo piatkové vystúpenie slovenskej formácie Vrbovskí víťazi.

11.07.2014 19:55
Kraftwerk, Pohoda 2014 Foto:
Kraftwerk na Pohode 2014.
debata

Rodák z kalifornského Oaklandu to prezradil počas piatkovej tlačovej konferencie, na ktorú prišiel s fľašou červeného vína. Bluesman, ktorý rozprával aj o spolupráci s kolegami Jackom Whiteom či bývalým basgitaristom Led Zeppelin Johnom Paulom Jonesom tiež vyhlásil, že má veľmi rád folkovú hudbu.

Sympatie Steva k spomínanej skupine potvrdil aj riaditeľ Pohody Michal Kaščák, ktorý je s doterajšou situáciou na podujatí spokojný. Kaščákovi sa páčila aj štvrtková 3D šou nemeckej štvorice Kraftwerk. „Z Kraftwerku som nadšený. Keď prišli do areálu, všetci sme boli vzrušení. Kapela si veľmi pochvaľovala publikum. Vraj máme obrovské šťastie na publikum, lebo je veľmi pozorné. Na rozdiel od iných festivalov,“ uviedol Kaščák, ktorý tiež prezradil, že by v budúcnosti na Pohode veľmi rád privítal amerického hudobníka Toma Waitsa.

Nad festivalom sa už objavila modrá obloha, vietor ustúpil, stále sa však vyskytujú aj občasné dažďové prehánky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Trenčín #Pohoda #Seasick Steve #Michal Kaščák