Na Lodenici zaznie aj originál Hafanany

Na 16. ročník festivalu Lodenica, ktorý sa bude konať 28. až 30. augusta v Piešťanoch, príde mozambický hudobník a zabávač Afric Simone, známy vďaka hitom Ramaya alebo Hafanana. Ďalším zahraničným hosťom, ktorého meno držali organizátori doteraz v tajnosti, je anglická popová formácia The Rubettes. Tá je známa predovšetkým skladbami Sugar Baby Love, Tonight, Juke Box Jive alebo I Can Do It.

11.08.2014 08:00
afric simone Foto:
Afric Simone sa preslávil skladbami Hafanana a Ramaya.
debata (1)

„Skvelí ľudia a fanúšikovia Lodenice si za svoju vernosť zaslúžia aj niečo navyše, preto sme už aj tak skvelými menami nabitú zostavu hudobníkov spestrili o ďalšie vynikajúce mená, aby sme mohli trošku na záver leta pospomínať na našu mladosť a pritom sa dobre zabaviť… Myslím, že obaja naši zahraniční oldies hostia sú zárukou výbornej nálady, ktorou vedia doslova nakaziť publikum,“ vyjadril sa organizátor Dušan Drobný.

Na Lodenici sa okrem spomínaných predstavia aj Tomáš Klus, Čechomor, František Nedvěd so skupinou Tiebreak, Cigánski Diabli, Tublatanka so sláčikovým kvartetom Adventure Strings, Allan Mikušek so skupinou AM Band, Banjo Band Ivana Mládka, Simona Martausová, Miki Ryvola so skupinou Nezmari, Belasí, Pekaringo, Karabina, Samo Smetana, Banda s tanečnou skupinou Credance, Žobráci, Cop, Poutníci, Slniečko a Bukasový masív. Vstupenky sú v predpredaji v sieti Predpredaj.sk v cene 19 eur. Ďalšie informácie o festivale sú dostupné na webstránke www.lodenica.sk.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Piešťany #hudobný festival #Lodenica #Afric Simone #The Rubettes