Do Banskej Bystrice opäť zavíta festival Barbakan

Podujatie sa bude konať od 8. do 9. novembra. Vystúpi na ňom kapela Korben Dallas. Diváci a diváčky sa môžu tešiť aj na dva dokumenty či snímku Quentina Tarantina.

31.10.2014 09:00
Comeback Foto:
Na Barbakane premietnu aj celovečerný debut režiséra Mira Rema Comeback.
debata

V Banskej Bystrici sa v dňoch 8. – 9. novembra uskutoční medzinárodný festival Barbakan. Prvý deň bude patriť hudbe a druhý filmom. Počas sobotňajšieho večera sa v Záhrade – Centre nezávislej kultúry predstaví formácia Korben Dallas. Lístky na vystúpenie sú v predaji v Záhrade za 8 eur. Študentské vstupenky stoja 5 eur.

V centre pozornosti filmovej časti Barbakanu stála v predchádzajúcich ročníkoch sekcia Domáca úroda, ktorú zostavili z nových slovenských filmov širokého spektra žánrov a metráží. Tento rok bude Barbakan patriť dokumentaristom. Diváci a diváčky sa môžu tešiť napríklad na celovečerný debut režiséra Mira Rema Comeback (2014) o živote recidivistov a snímku Deti (2014) Jara Vojteka. Okrem nich dramaturgovia do programu festivalu zaradili aj kultovú snímku Quentina Tarantina Pulp Fiction (1994), ktorá tento rok oslavuje dvadsiate narodeniny. Vstup na všetky tri filmové projekcie bude voľný. Bližšie informácie o podujatí sú dostupné na www.facebook.com/…ivalBarbakan.

debata chyba
Viac na túto tému: #comeback #Barbakan #Korben Dallas