Ďalšie veľké meno Pohody je potvrdené! Vystúpia aj Die Antwoord

Ďalšie veľké meno trenčianskeho festivalu Pohoda je známe. V lete na ňom vystúpi formácia Die Antwoord.

04.03.2015 06:27
Die Antwoord Foto: ,
Yolandi (vpravo) a Ninja z formácie Die Antwoord na archívnom zábere.
debata (4)

Formácia, ktorá vznikla v roku 2008 v juhoafrickom Kapskom meste a momentálne sa už radí medzi hviezdne mená festivalových podujatí, oznámila túto správu na svojej oficiálnej facebookovej stránke. Zverejnili na nej tiež dátum svojho vystúpenia – potvrdené je na piatok 10. júla 2015.

Zverejnenie informácie o účinkovaní pritom prišlo nešťastnou zhodou okolností skôr ako to pôvodne chceli komunikovať zástupcovia festivalu Pohoda. Naznačili to moderátori ranného vysielania Rádia FM, šéf Pohody Michal Kaščák mal počas rannej návštevy vysvetliť podrobnosti.

Die Antwoord majú na konte tri štúdiové albumy. Zatiaľ posledný vydali minulý rok v lete. Spolupracujú tiež často s inými umelcami a od štvrtka ich môžu fanúšikovia vidieť aj v celkom netradičnej a novej úlohe – v slovenských kinách ako hercov a hrdinov nového filmu Chappie, pod ktorým je režisérsky podpísaný ich krajan Neil Blomkamp.

Festival Pohoda postupňuje zverejňuje mená účinkujúcich, pričom už dnes je jasné, že tohtoročné podujatie nebude mať núdzu o veľké mená. Okrem Die Antwoord vystúpi na Pohode aj formácia Franz Ferdinand v spojení s kapelou Sparks alebo speváčka Bjork.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #účinkovanie #Die Antwoord #veľká hviezda