Uprising hlási nové posily: Shy FX, Beardyman a Dope D.O.D.

Bratislavský Uprising Reggae Festival oznámil nové mená zo svojho tohtoročného programu. Na Zlaté piesky prídu v auguste okrem už zverejnených reggae hviezd ako Matisyahu, Bunny Wailer, Chuck Fenda, či Jah Sun aj legenda britskej bass music Shy FX, beatboxer a hudobník Beardyman a holandské hip-hop hviezdy Dope D.O.D.

09.04.2015 15:40
Dope D.O.D Foto:
Medzi potvrdenými menami Uprisingu sú hip hopoví Dope D.O.D.
debata

Na ôsmom ročníku Uprising Reggae Festivalu sa predstaví stalina drumandbassovej scény Shy FX z Londýna. Na Zlaté piesky s ním príde jeho dvorný Stamina Mc. „Z Británie príde aj ďalšie prekvapenie v programe Uprisingu. Beardyman so svojou geniálnou one-man-show, ktorá spája beatbox, live looping a standup comedy, bude jednoznačne jedným z nezabudnuteľných vystúpení festivalu,“ uvádzajú organizátori.

Medzi novými potvrdenými menami, ktoré sa predstavia na bratislavských Zlatých pieskoch 21. a 22. augusta, je aj jedna z najpopulárnejších nových hip-hop formácií Európy, Dope D.O.D., ktorých zvuk by sa dal charakterizovať ako mix hardcore hip-hopu s klasickým rapom a elektronikou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zlaté piesky #Uprising Reggae Festival #Shy FX #Stamina Mc. Dope D.O.D #Beardyman