Hudobný festival Grape museli pre počasie predčasne ukončiť

Pre zlé počasie počas v noci zo soboty na nedeľu organizátori predčasne ukončili hudobný festival Grape, ktorý odštartoval v piatok 14. augusta na piešťanskom letisku.

16.08.2015 09:40
Atmosféra počas prvého dňa podujatia Grape... Foto: ,
Atmosféra počas prvého dňa podujatia Grape festival 2015.
debata

Podujatie, ktoré malo trvať do skorých ranných nedeľných hodín, malo ponúknuť vystúpenia 70 interpretov a skupín a tiež sprievodný program.

„Je nám to veľmi ľúto, ale festival je z bezpečnostných dôvodov zrušený. Prichádza ešte séria búrok a nie je možné pokračovať. Kyvadlová doprava z areálu na železničnú stanicu premáva zdarma, prvé autobusy sú už na ceste. Ďakujeme za krásnu atmosféru, ale vaša bezpečnosť je prednejšia. Držte sa a príďte v poriadku domov,“ informovali v nedeľu krátko po polnoci usporiadatelia prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Na šiestom ročníku festivalu Grape sa mali predstaviť napríklad formácie ako Foals, Netsky live, José González, The Maccabees, Intergalactic Lovers, Tata Bojs, Fallgrapp, Katarzia či Bad Karma Boy a mnohí ďalší. Niektorým z účinkujúcich sa to však práve pre zlé počasie nepodarilo.

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #búrka #hudba #Grape #predčasné #ukončenie