Na Topfest prídu aj The Darkness

Na 13. ročníku podujatia Topfest, ktoré sa bude konať 1. a 2. júla na letisku v Piešťanoch, vystúpi aj anglická rocková kapela The Darkness.

08.04.2016 07:00
Na Topfest príde skupina The Darkness. Foto:
Na Topfest príde skupina The Darkness.
debata

Formácia sa na koncert veľmi teší. „Teraz sme na turné po Európe a ešte plánujeme navštíviť toľko kvalitných festivalov, ako sa len dá. Medzi nimi nesmie chýbať Topfest. Potom sa vrátime do nášho tajomného hradu v horách, aby sme dokončili ďalší úžasný album,“ uviedol spevák a gitarista kapely Justin Hawkins.

„Sme hrdí, že sme sa opäť mohli vrátiť na festivalové pódiá v Európe. Chceme potvrdiť našu reputáciu jednej z najuznávanejších rockových kapiel. V tomto svete sacharínovej muziky, ktorú robia s pomocou počítačov všelijakí blbci, zostávame autentickí. Drahí rockoví fanúšikovia, sľubujeme vám pravú šou. Verím, že sa na Topfeste stretneme ľudia jednej krvnej skupiny, ktorí zdieľame spoločnú dušu a staviame rovnaké sny,“ dodal líder.

Účasť na Topfeste už skôr potvrdili Reckless Love, Kabát, Puddle of Mudd, UK Subs, Wanastowi Vjecy, Chinaski, Horkýže Slíže a ďalší.

The Darkness pôsobili na scéne v rokoch 2000 až 2006, pričom za ten čas vydali albumy Permission To Land (2003) a One Way Ticket To Hell… And Back (2005). Nahrávky obsahovali hity ako I Believe In A Thing Called Love, Love Is Only A Feeling či One Way Ticket. V roku 2004 získali na udeľovaní BRIT Awards tri trofeje. Po niekoľkoročnej prestávke sa na scénu vrátili v roku 2011 a vydali album Hot Cakes (2012). Vlani v máji uviedli na trh zatiaľ poslednú štúdiovku Last Of Our Kind, z ktorej predstavili single Barbarian, Open Fire či Last Of Our Kind. V súčasnosti v kapele pôsobia aj Dan Hawkins (gitara), Frankie Poullain (basgitara) a Rufus Tiger Taylor (bicie).

debata chyba
Viac na túto tému: #Piešťany #kabát #Topfest #Horkýže Slíže #Chinaski #The Darkness #Reckless Love #Puddle of Mudd #UK Subs #Wanastowi Vjecy