Na Pohodu zostáva 2000 lístkov, novinkou je prímestská doprava

Na festival Pohoda, ktorý bude v Trenčíne od 7. do 9. júla, zostávajú v predaji posledné lístky. "Po zrátaní predaných lístkov v našom shope a informácií od našich predpredajcov je nám potešením oznámiť, že na 20. ročník Pohody ostáva v predaji posledných 2 000 permanentiek. Pripomíname, že dnes zverejníme na našom webe line-up Pohody 2016," uviedli v utorok organizátori festivalu s kapacitou 30-tisíc ľudí , na ktorom tento rok vystúpia The Prodigy, PJ Harvey, Sigur Rós, James Blake, Flying Lotus, Róisín Murphy, Gogol Bordello či DJ Shadow.

22.06.2016 12:24
festival bazant pohoda 2015, Foto: ,
Festival Pohoda sa začne už o necelé tri týždne.
debata (6)

Jednou z viacerých noviniek bude aj možnosť pozrieť si vystúpenia niektorých interpretov z tribún, kde bude na sedenie vyhradených 1400 miest na sedenie. Okrem toho si návštevníci Pohody budú môcť priamo v areáli pozrieť živý prenos štvrtkového semifinálového zápasu majstrovstiev Európy vo futbale ako aj prenosy z etáp cyklistických pretekov Tour de France.

Ďalšou novinkou aktuálneho ročníka bude krytý stage, ktorý ponúkne priestor projektu Red Bull Music Academy. Koncept, ktorý spája hudobných nadšencov cez vystúpenia umelcov, prednášky a workshopy, zavíta na Slovensko po prvý raz. V rámci neho zahrajú napríklad Josey Rebelle, Koreless, Sevdaliza, Never Sol a spoločný projekt predstavia speváčka Katarzia a hudobník Martin Valihora.

Ku komfortu návštevníkov prispeje 500 chemických toaliet, 222 splachovacích toaliet, 156 spŕch s teplou vodou, zubné pasty zdarma v umyvárňach, tri nabíjačkárne, 200 prenosných nabíjačiek, tri mobilné bankomaty či 70 terminálov na bezkontaktnú platbu v nápojových centrách. Železničná spoločnosť Slovensko vypraví festivalové rýchliky z Bratislavy a Košíc. Okrem toho skráti vzdialenosti počas festivalu špeciálnym festivalovým vláčikom. Ďalšou dopravnou novinkou je Pohodová prímestská doprava, ktorá spojí letisko Trenčín s Trenčianskymi Teplicami a Považskou Bystricou.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #The Prodigy #PJ Harvey #Roisin Murphy #James Blake #Sigur Rós #Gogol Bordello #Flying Lotus #Pohoda 2016 #DJ Shadow