Žákovic open privíta Tata Bojs, Le Payaco či Katarziu

Organizátori hudobného festivalu Žákovic Open zverejnili prvých potvrdených interpretov 17. ročníka. Patria medzi nich Tata Bojs, Hex, Le Payaco, Katarzia, Billy Barman, Lavagance a Čad. Podujatie sa bude konať 21. a 22. júla v Trenčianskych Bohuslaviciach.

10.05.2017 12:00
Tata Bojs Foto: ,
Po rokoch na festival Žákovic Open zavíta aj česká skupina Tata Bojs.
debata

„Teším sa, že sme sa dostali až do 17. ročníka, pretože robiť dnes akcie nie je jednoduché. Teším sa tiež, že nám pribúdajú fanúšikovia, už tam chodia aj celé rodiny. Pre mňa je to veľmi príjemná robota, pretože festival už má svoje meno, a to nielen medzi divákmi, ale aj medzi kapelami. Aj tento rok sa snažíme urobiť line-up tak, aby bol iný ako na ostatných festivaloch. Voláme tam kapely, ktoré sa nám páčia, či už mainstreamové alebo alternatívne a voláme aj také, ktoré nám odporúčajú ľudia. Výsledok na mieste je to najdôležitejšie. Zažívame tam perfektnú emóciu kamarátstva a všetkého, čo k tomu patrí,“ uviedol organizátor Tomáš „Yxo“ Dohňanský z kapely Hex, ktorá predstaví aj skladby z pripravovaného albumu.

„Veľmi sa teším, že po rokoch znova príde kapela Tata Bojs, ktorí sú fantastickí šoumeni a hrajú naozaj dobrú muzičku. Teším sa na Čad, Billyho Barmana, Lavagance, na kapelu Le Payaco, ktorá asi dva roky na festivale nehrala a znovu zahrá. Každá kapela tam má svoje miesto a som hrdý, že sme aj kamaráti,“ dodal Yxo.

Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na chill out zónu alebo tradičný futbalový zápas. „Minulý rok sa nám ujala stanová dedinka Extra, ktorá je umiestnená hneď vedľa pódia, takže fanúšikovia sú priamo v centre diania a nič im neutečie. Ponúka benefity ako napríklad sedenie so slnečníkmi, chladničky či veselý bazénik. Nebude chýbať chill out zóna, kde si návštevníci môžu oddýchnuť, a tešíme sa aj na futbal muzikantov s fanúšikmi, ktorý má stále viac priaznivcov,“ vyhlásil Yxo.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hex #Le Payaco #Billy Barman #Žákovic Open #Katarzia #tata Bojs