Headliner Topfestu spevák Rag'n'Bone Man priletí už vo štvrtok

Najjagavejšia hviezda tohtoročného festivalu a stále jeden z najhranejších interpretov na starom kontinente pricestuje do Piešťan už o deň skôr, aby si dobre oddýchol po náročnom účinkovaní na legendárnych festivaloch.

29.06.2017 13:51
Rag 'N' Bone Man Foto:
Slovenské festivalové leto spestrí poriadne silné meno – spoluautor a interpret aktuálneho megahitu Human, jeden z najhranejších spevákov súčasnosti Rag´n´Bone Man.
debata

V nedeľu spieval na najlegendárnejšom festivale v Glastonbury, v stredu spieval na druhom najväčšom festivale Európy v dánskom Roskilde a zajtra odohrá aj svoj megahit Human na Topfeste v Piešťanoch.

Nemá maniere

Jeden z najväčších hudobných objavov súčasnosti Rag'n'Bone Man nemá takmer žiadne hviezdne maniere.

Len 32-ročný anglický spevák a skladateľ vlastným menom Rory Graham okrem súkromného lietadla vôbec nevyčnieva z radu, pričom ho používa len na presun seba a svojej skupiny. „Jedinou nesplniteľnou požiadavkou manažmentu Rag ‚n‘ Bone Mana bolo pristátie súkromným lietadlom priamo na letisku v Piešťanoch. Po vysvetlení, že priamo na letisku prebieha festival a priamo na pristávacej dráhe máme stánky s občerstvením súhlasili s pristátím v Bratislave. Priletia dokonca deň pred koncertom, takže možno ich fanúšikovia stretnú vo štvrtok večer v uliciach Piešťan,“ priblížil organizátor Dušan Drobný.

Celkový počet jeho crew 18 ľudí má viac-menej štandardné požiadavky na šatne či občerstvenie, v ktorom nechýbajú kvalitné havanské rumy, pivá domácej značky, whiskey, veľa ľadu, hummusové a guacamolové nátierky, ingrediencie na prípravu sendvičov, ale aj tortillové chipsy.

Samotný Rag ‚n‘ Bone Man si potrpí aj na čokoládové tyčinky istej značky a zbožňuje najznámejšiu značku gumových cukríkov.

Jeho piatkový koncert na prestrešenom Blue stage začína 5 minút pred pol deviatou večer. Lístky si je možné zakúpiť v sieťach Ticketportal, Predpredaj.sk a Žijemehudbou.sk za zvýhodnenú cenu 50€.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Topfest #Rag'n'Bone Man