Začína sa Topfest, vystúpia na ňom Karel Gott aj Bastille

Jeden z najväčších festivalov na Slovensku Topfest odštartuje na letisku v Piešťanoch v piatok a bude trvať až do nedele rána. Organizátori stavili na celkom divoké karty – od rockovejších kapiel sa odklonili a tento rok sa zamerali na širšie publikum.

30.06.2017 12:00
Karel Gott Lýra 50 Foto: ,
Spolu s Karlom Gottom by sa na koncerte malo zúčastniť aj viacero hudobných hostí.
debata

Na festivale zaspieva aj Karel Gott. Ponúkne to najlepšie zo svojho repertoára vrátane najväčších hitov. Spolu so 77-ročným spevákom by sa na koncerte malo zúčastniť aj viacero hudobných hostí. „Priveziem so sebou hostí, ktorí neskazia žiadnu zábavu,“ citovali organizátori speváka, ktorý na Topfeste vystúpi v sobotu.

Medzi najväčšie ťaháky patrí aj spevák, ktorý vystupuje pod pseudonymom Rag'n'Bone Man. Vlani ho preslávil hit Human a tento rok získal Britskú hudobnú cenu pre objav roka. Na Topfeste vystúpi v piatok, rovnako ako gipsy-punkový živel Gogol Bordello či londýnske popové kvarteto Bastille. Okrem spomínaných ťahákov sa na festivale objaví aj škótska pesničkárka Amy Macdonald a nechýbajú slovenskí a českí hudobníci ako Polemic, Horkýže Slíže, IMT Smile, Peter Nagy, Xindl X, Kabát a mnohí iní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Piešťany #Karel Gott #Topfest #Gogol Bordello #Rag'n'Bone Man