Aj hraný amatérsky humor dokáže pobaviť profesionálne

Množstvo zábavy môžu zažiť návštevníci už 28. ročníka filmového festivalu Hraný amatérsky humor (HAH), ktorý sa v obci Vieska a v Dolnej Strehovej v okrese Veľký Krtíš uskutoční v piatok a v sobotu (27. - 28. 7.).

25.07.2018 16:00
Samčo brat dážďoviek Foto: ,
S programom Popmusic pre mačky na festivale vystúpi aj Samčo, brat dážďoviek.
debata

Ako TASR za organizátorov z Hontiansko-ipeľského osvetového strediska informoval Ivan Vredík, v piatok od 18.00 h vystúpi v Kultúrnom dome vo Vieske komická skupina Romana Slaninu a Jána Mikuša s kabaretom Rádio Život. „Westernovú šou predvedú Túlaví vlci a Samčo Brat dážďoviek zahrá Popmusic pre mačky,“ dodal. Posledným bodom piatkového programu je divadlo Kláry Jedinej s názvom Prečo sa dieťa varí v kaši.

Festival humorných amatérskych filmov predstavuje každoročne aktuálnu tvorbu slovenských a českých autorov. Tento rok uvedie 21 filmov, z toho deväť od autorov spoza rieky Moravy. „Súťaž predstaví okrem hraných filmov aj dva animované,“ doplnil Vredík.

Premietanie sa uskutoční v sobotu od 21.00 na kúpalisku Kupko Dolná Strehová v spojení s večerným kúpaním a vystúpením Juraja Hnilicu. O víťazoch netradičných cien – Zlatej, Striebornej a Bronzovej rúry rozhodujú v samom závere hlasovaním diváci.

debata chyba
Viac na túto tému: #Veľký Krtíš #humor #Samčo Brat dážďoviek