Na Vienna Comic Con prídu Neal Adams, John Noble či David Morrissey

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na Johna Rossa Bowieho, Donnyho Catesa alebo cosplayerku Tabithu Lyons.

16.10.2018 05:00
John Noble Pán Prsteňov: Návrat kráľa Foto:
John Noble (vpravo) ako Denethor vo filme Pán prsteňov: Návrat kráľa (2003).
debata

Organizátori Vienna Comic Con (VIECC) 2018, ktorý sa uskutoční 17. a 18. novembra, zverejnili mená prvých hostí.

Na najväčší Comic Con v strednej Európe do Viedne pricestuje napríklad John Noble, známy najmä ako Denethor z dvoch častí trilógie Pán prsteňov (2002, 2003) Petra Jacksona, doktor Walter Bishop zo seriálu Fringe (2008 – 2013) alebo Henry Parrish zo série Sleepy Hollow (2013 – 2017), známej aj ako Ospalá diera.

Ďalšími zaujímavými hosťami budú David Morrissey, známy ako Guvernér zo seriálu Walking Dead (2010) či John Ross Bowie, predstaviteľ Barryho Kripkeho z Teórie veľkého tresku (2007). Hlavným ťahákom však bude Neal Adams, legenda komiksov, ktorá dala svetu Batmana, X-menov a ďalších obľúbených hrdinov. Do Viedne priletí aj Donny Cates, autor komiksov Thanos, Doktor Strange, Damnation, God Country, Buzzkill, The Ghost Fleet, The Payback's „Interceptor“, Star Trek a Atomahawk.

Návštevníci a návštevníčky VIECC budú môcť na workshope získať cenné tipy od profesionálky v cosplay Tabithy Lyons, známej ako Artyfakes. Na žiadosť komunity tiež prvý raz usporiadajú samostatnú súťaž v cosplay pre najmenších. Zapojiť sa budú môcť záujemcovia a záujemkyne vo veku od dvoch do pätnásť rokov. Informácie agentúre SITA poskytol Juraj Vedej z agentúry PRestíž.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #komix #Comic Con #festivaly #cosplay