Radio_Head Awards ponúknu aj nevšedné hudobné spojenia

Slávnostné odovzdávanie Radio_Head Awards za rok 2018, ktoré sa uskutoční 15. marca v Axa Aréne NTC, sa bude niesť i v znamení niekoľkých exkluzívnych hudobných vystúpení.

03.03.2019 05:00
Autumnist Foto:
Na odovzdávaní cien Radio_Head Awards sa predstaví aj skupina Autumnist.
debata

Špeciálnu premiéru budú mať Ľudové Mladistvá, s novým projektom Ultrazvuk vystúpi raper Vec a Vlada Ďurajku, ktorý v roku 2009 so skupinou Autumnist získal Cenu kritikov, čaká odhalenie tajnej spolupráce. Okrem toho počas večera zaznie naživo a v špeciálnej úprave len pre Radio_Head Awards aj nominovaný singel Words producenta FVLCRVM a vystúpia tiež Luvver či projekt The Youniverse, ktorý minulý rok debutoval albumom CMYK.

O víťazoch v štyroch kategóriách – Album roka, Skladba roka, Debut a Objav roka, môžu poslucháči a poslucháčky hlasovať do 3. marca na oficiálnej internetovej stránke súťaže. Víťazov v žánrových kategóriách World Music / Folk, Hard and Heavy, Hip Hop / Rap / RnB, Elektronická hudba, Klasická hudba, Jazzová a Experimentálna hudba vyberie odborná porota.

Súčasťou Rádiohláv bude aj udeľovanie Ocenenia za prínos do hudby, pričom meno aktuálneho držiteľa bude známe už 11. marca. Ocenenie v minulosti získali napríklad Marián Varga, Juraj Kušnierik, Bety K. Majerníková či tvorcovia kompilácie Ostrov Hudby.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vec #Autumnist #Radio Head Awards #Ľudové mladistvá