Topfest je späť na Zelenej vode. Vystúpia Slash, Apollo 440 aj Čechomor

Rekreačný areál Zelená voda v Novom Meste nad Váhom je pripravený na festival Topfest. Organizátori pripravili v dňoch 28. a 29. júna pre fanúšikov tri pódiá so špičkovým hudobným programom. Prírodná plocha s jazerom a zeleňou dodáva festivalu nový rozmer.

26.06.2019 12:00
Slash Foto:
Gitarista Slash príde na Topfest s projektom Myles Kennedy & The Conspirators, s ktorým nahral aj najnovší album Living the Dream (2018).
debata

Festival ponúka dva dni plné hudby. Blue stage, čiže hlavné pódium bude patriť headlinerom gitaristovi Slashovi so spevákom Mylesom Kennedym a sprievodnou kapelou The Conspirators, skupine Apollo 440, kapelám Deez Nuts, Horkýže Slíže, Čechomor. Na Green stage vystúpia Desmod, Zemětřesení, Šarišanci, Lukáš Adamec a ďalší.

Storm stage bude určená pre fanúšikov hlavne domácej scény a zahrajú na ňom aj mladé nádejné slovenské kapely. Na Storm stage sa bude po oba dni festivalu konať semifinále hudobnej súťaže Rocková maturita. O dobrú náladu sa postará aj česká skupina Walda Gang, ktorá sa živí recesiou a country – rockovými úpravami najväčších hitov nesmrteľného Waldemara Matušku. V ich podaní zaznejú hitovky Eldorádo, Jó třešně zrály, Písnička pro Zuzanu, Orchestrion alebo Slavíci z Madridu.

Na festivale sa môžu tešiť na sprievodný program a množstvo atrakcií pre mladších, ale aj starších návštevníkov. Nebudú chýbať kolotoče, vodný futbal, vodné atrakcie, virtuálna realita, 5D kino, outdoorová hra Somewhere a Topfest run.

Pre športovo založených návštevníkov sme si už po druhý raz pripravili Topfest run. Môže sa do neho zapojiť takmer každý, stačí len dobrá nálada a jeden pár tenisiek. Ide o bežecký maratón dlhy 7,7 kilometra, ktorý sa pobeží v dvoch kategóriách muži a ženy. Štartuje sa od pokladne 1 pri Bar Bare v sobotu o 10.00 h, dodáva Drobný.

Fanúšikovia si užijú množstvo stánkov s rôznorodým tovarom aj stánky s festivalovým jedlom. Stanové mestečko sa nachádza priamo v areáli Zelená voda. Pre návštevníkov pripravili organizátori kyvadlovú dopravu, ktorá bude premávať z Hlavnej stanice v Novom Meste nad Váhom do areálu Zelená Voda a opačne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Nové Mesto nad Váhom #Topfest #Zelená voda #Slash #festivaly