Na Žákovic Open zahrajú Katka Knechtová, Billy Barman aj Puding Pani Elvisovej

V piatok sa v Trenčianskych Bohuslaviciach začne 19. ročník festivalu Žákovic Open. Brány areálu otvoria o 15:00. Program odštartuje o 17:00 kapela Pii Jem, po ktorej sa na pódiu postupne vystriedajú Cpt. Slice, Davová Psychóza, Billy Barman, Katka Knechtová, Puding Pani Elvisovej a October.

02.08.2019 14:00
Katarína Knechtová Foto: ,
Na festivale vystúpi aj speváčka Katka Knechtová.
debata

V sobotu si pred koncertami už tradične zahrajú futbal muzikanti proti návštevníkom. Festival po prvý raz ponúkne aj program pre deti, o ktorý sa postarajú Paci Pac, na Jameson stagei zas uvedú projekt Silné reči. „Novinkou je detský program Paci Pac, ktorý sa predstaví v sobotu o 14:00 na hlavnom pódiu. Veľmi sa teším na úspešnú standup comedy Silné reči, konkrétne Simonu a Joe Trendyho, ktorí to rozbalia v sobotu o 14:00 v Jameson zóne. Tá je cez deň chillout oázou a večer sa mení na dokonalú párty, kde hrajú dídžeji. V piatok to budú TT DJ’S – Stemplik z Le Payaco, Slimak z Hogo Pogo, Teo z Autodromu a v sobotu legenda DJ Magálová,“ uviedol Tomáš „Yxo“ Dohňanský. Na hlavnom pódiu počas dňa vystúpia tiež Rust2Dust, Saténové ruky, Le Payaco, Vidiek, Hex, Trolejboys a Acylpyrin.

Organizátori pre návštevníkov a návštevníčky pripravili stanovanie, parkovanie aj kyvadlovú dopravu zadarmo. „Tak ako každý rok bude premávať kyvadlová doprava. V piatok zo stanice v Novom Meste nad Váhom od 15:00 do 20:00 v približne polhodinových intervaloch priamo do areálu a v nedeľu z areálu od 9:00 do 12:00 na stanicu v Novom Meste nad Váhom tiež v polhodinových intervaloch. A to všetko zadarmo. Návštevníci sa môžu ubytovať zadarmo v stanovej dedinke oproti areálu festivalu. Sú v nej sprchy, chemické toalety, cisterna s pitnou vodou a bufety s občerstvením. K dispozícii je však aj stanová dedinka Extra. Umiestnená je hneď vedľa pódia, takže fanúšikovia sú priamo v centre diania a nič im neunikne. Dedinka je oplotená, strážená a ponúka ďalšie vychytávky,“ uviedol Yxo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Žákovic Open #Trenčianske Bohuslavice #festivaly