Sziget festival bude v roku 2022. O týždeň spustia predaj prvých vstupeniek

Jeden z najväčších európskych festivalov sa uskutoční od 10. do 15. augusta 2022. Fanúšikovia si môžu už teraz, v špeciálnej 48 hodinovej akcii, kúpiť permanentky za najnižšie ceny. Predpredaj bude spustený 12. augusta o 10. h do 14. augusta.

03.08.2021 14:00
Sziget festival Foto:
Festival Sziget kvôli pandémii dva ročníky vynechal. Vráti sa v roku 2022.
debata

Sziget festival sa pripravuje na návrat v roku 2022 a veľkolepú oslavu s najväčšími menami hudobnej scény a najlepšími vystupujúcimi vo svojej histórii. Organizátori festivalu museli kvôli pandémii vynechať dva ročníky, teraz však už pracujú naplno, aby sa Sziget vrátil v roku 2022 v plnej sile.

V roku 2019 Sziget privítal viac ako pol milióna návštevníkov z viac ako stovky krajín, ktorí mali šancu užiť si viac ako tisíc hudobníkov a umelcov, vedcov či aktivistov ako napríklad Eda Sheerana, Foo Fighters či Post Maloneho, ale aj Jane Goodall či Emtithal Mahmoudu.

Sziget festival 2022 od 10. do 15. augusta očakáva fanúšikov z celého sveta a prvá možnosť kúpiť si festivalovú permanentku bude už od 12. augusta, predaj bude trvať 48 hodín. Festivalová permanentka na celý festival bude v cene 250 € a VIP permanentka so špeciálnymi bonusmi za 450 €. Ďalší predaj vstupeniek bude spustený na jeseň, kedy organizátori zverejnia aj prvé mena z budúcoročného programu. Najaktuálnejšie informácie o festivale sú k dispozícii na stránke festivalu.

Sziget festival privíta každoročne stovky tisícok návštevníkov a jeho cieľom je priniesť počas šiestich dní tie najväčšie mená hudobnej scény z najrôznejších žánrov. Sziget však nie je len o hudobných zážitkoch. Je to hudobný a kultúrny festival, ktorý návštevníkom ponúkne leto plné koncertov, umeleckého programu, predstavení, besied a mnoho ďalšieho. Návštevníci môžu navštíviť besedy či prednášky, pozrieť si divadelné a cirkusové predstavenie, alebo si zašportovať, či odpočinúť na pláži. Sziget v maďarčine znamená „ostrov“, samotný festival sa nachádza na Óbuda ostrove v srdci Budapešti v blízkosti centra mesta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sziget festival