Medzinárodný festival Bon Art Junior Fest pozná svojich hostí

Na otváracom koncerte nového festivalu Bon Art Junior Fest vystúpia už túto stredu Helena Vondráčková, Marta Jandová, David Žbirka a Marek Ztracený.

26.04.2022 14:00
helena vondáčková Foto lenka hatasova Foto:
Helena Vondráčková.
debata

V pražskom divadle Hybernia sa 27. apríla uskutoční otvárací koncert nového festivalu Bon Art Junior Fest. Počas večera budú súťažiť o finančnú odmenu vybraní súťažiaci za Českú aj Slovenskú republiku, ktorí sa v minulosti predstavili práve v rámci festivalu Sanremo Junior CZ/SK.

Tento ročník je takým zhrnutím piatich rokov Sanremo Junior festivalu. Na tohtoročný koncert budú pozvaní nielen všetci účastníci jednotlivých ročníkov, ale aj hostia, ktorí vystúpili alebo festival po celú dobu jeho konania podporovali.

Bude to večer plný krásnych melódií, spomienok na minulé roky hudobného festivalu Sanremo Junior a spoločne s účastníkmi minulých ročníkov diváci prežijú otvárací koncert práve novovznikajúceho festivalu Bon Art Junior Fest.

Vystúpi Zlatý Slavík Marek Ztracený. Ďalej sa potom diváci môžu tešiť na vystúpenie Marty Jandovej alebo Heleny Vondráčkovej, ktorá je s projektom spätá od samého začiatku a k festivalu sama dodáva: „Tento projekt veľmi kvitujem, pretože dáva mladej generácii možnosť prezentovať sa ako publiku, tak hudobnému svetu. Ide o inšpiratívnu príležitosť pre mladých spevákov, ktorí dostanú nové podnety k tomu, aby sa v speve naďalej rozvíjali. Existuje veľká šanca, že si ich všimne niekto z hudobnej brandže a že títo začínajúci speváci dostanú zaujímavé ponuky. Ja sama detským speváckym talentom veľmi fandím, a preto moja zastupujúca agentúra v rámci môjho turné oslovuje detské spevácke zbory po celej ČR a dáva im možnosť si so mnou zaspievať. Myslím, že pre obe strany je to vždy pekný zážitok.“

Helena Vondráčková a Marta Jandová potom zasadnú samozrejme aj v porote spolu s ďalšími odborníkmi. Neodmysliteľnou súčasťou tejto spolupráce je aj Meky Žbirka, ktorý festival svojou účasťou od začiatku podporoval. Do poroty bol pozvaný Mekyho syn David Žbirka a na Mekyho Žbirku zaspomína špeciálnym hudobným vystúpením.

Počas večera zaznie z úst súťažiacich piesne od Celine Dion, Christiny Aguilery, Demi Lovato a mnoho ďalších.

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #hudba #Bon Art Junior Fest