LOVESTREAM Festival sa začína už zajtra. Príde Dua Lipa aj Red Hot Chili Peppers

Už zajtra sa na bratislavskom futbalovom štadióne NFS Tehelné Pole začína LOVESTREAM Festival, na ktorom vystúpia hviezdy svetovej aj slovenskej hudby.

07.06.2022 15:43 , aktualizované: 09.06.2022 11:33
Dua Lipa Foto: ,
V sobotu vystúpi Dua Lipa.
debata

„Prvý ročník festivalu LOVESTREAM organizujeme ako trojdňový koncertný festival, každý deň so samostatným vstupným. Výhodou festivalu je tiež, že veľká časť návštevníkov bude môcť byť aj pod strechou, teda takmer všetci, ktorí si zakúpia vstupenky na sedenie. Pódium bude iba jedno a medzi jednotlivými vystúpeniami budú krátke pauzy potrebné na úpravu pódia. V tom čase bude pripravený sprievodný program v priestoroch food zóny,“ uviedla organizátorka festivalu Silvia Nemčovičová.

Návštevníci sa v prvý deň festivalu môžu tešiť na koncerty slovenských a českých kapiel ako Heľenine oči, Čechomor, Kryštof, Lucie či IMT Smile.

Na LOVESTREAM Festivale vystúpi aj česká skupina Kryštof.

V sobotu o 15.10 vystúpi víťaz súťaže Česko-Slovenská SuperStar Adam Pavlovčin, známy tiež ako Adonxs. Len pred mesiacom predstavil svoj debutový singel s názvom Moving On, ku ktorému natočil aj videoklip. Jeho réžiu a scenár mal na starosti Jiří Horenský, na vzniku videoklipu sa podieľal 40-členný štáb. Pavlovčin plánuje do konca roka vydať aj sólový album a vyraziť s ním na koncertné turné po Slovensku.

Ďalej sa v tento deň predstaví nemecká skladateľka a speváčka Zoe Wees, americká skupina Rare Americans či belgický dídžej Lost Frequencies, ktorý sa preslávil hitmi ako Are You With Me a Reality.

Lost Frequencies sa už teší na Bratislavu.

Najväčším sobotným ťahákom sú však vystúpenia Zary Larsson a jednej z najsťahovanejších a najhranejších hviezd súčasnosti Dua Lipa. Tá vystúpi o 22.00.

Skladateľka a speváčka Zara Larsson vyhrala v roku 2008 ako 10-ročná Talangu, švédsku verziu súťaže, ktorá je u nás známa ako Česko Slovensko má talent. V roku 2014 debutovala albumom s názvom 1. Neskôr sa preslávila hitmi ako Lush Life, Never Forget You, Girls Like či Ruin My Life.

Dua Lipa je britská speváčka, ktorá je v súčasnosti jedným z najväčších mien popovej hudby. Svoju kariéru odštartovala v roku 2014, keď podpísala zmluvu s nahrávacou spoločnosťou Warner Bros. Records. Neskôr vydala niekoľko singlov vrátane Last Dance, Hotter Than Hell či Blow Your Mind (Mwah).

Celosvetový úspech zaznamenala v roku 2017 s hitom New Rules, ktorý je dodnes jej napredávanejším singlom. V Austrálii sa v hitparáde umiestnil na druhom mieste, v USA na šiestom a v Kanade na siedmom. Neskôr bodovala piesňami Don't Start Now, Levitating a Sweetest Pie, na ktorej spolupracovala s Megan Thee Stallion.

Najväčším lákadlom festivalu je megahviezda Dua Lipa.

Posledný deň festivalu si prídu na svoje fanúšikovia rockovej hudby. Legendárna skupina Red Hot Chili Peppers, ktorá sa na Slovensku predstaví vôbec po prvý raz, ovládne pódium o 22.00. Kapela vydala 1. apríla tohto roka album s názvom Unlimited Love. Slovenskí fanúšikovia budú teda medzi prvými, ktorí si vypočujú nové skladby naživo.

Pred skupinou Red Hot Chili Peppers vystúpi mix slovenských aj svetových hudobníkov ako Calum Scott, Rival Sons, Horkýže Slíže, No Name a Iné Kafe.

Skupina Horkýže Slíže pozýva na LOVESTREAM Festival.

Vstupenky si môžete kúpiť na https://lovestream.sk/vstupenky/.

Pozrite si aj galériu speváčky Dua Lipy.

Speváčka Dua Lipa ako modelka na prehliadke...
Speváčka Dua Lipa v kreácii Maximilian.
+13Speváčka Dua Lipa bola opäť supersexy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #festival #hudba #Lovestream