Máte radi speváka Harryho Stylesa? Prvé recenzie z Benátok ho ako herca nešetria

Neboj sa, zlatko je psychologický thriller a jeden z prvých filmov, ktoré uvidíme čerstvo po benátskej premiére aj v našich kinách. Jednu z hlavných úloh si v nej zahral v súčasnosti najpopulárnejší spevák Harry Styles a prvé recenzie na seba nenechali dlho čakať. Netešia účinkujúcich hercov ani režisérku filmu a hollywoodsku hviezdu Oliviu Wilde.

08.09.2022 08:00
Harry Styles Foto: ,
Herec a spevák Harry Styles na premiére novinky v Benátkach.
debata

Po zverejnení ukážky filmu mal slávny spevák na Twitteri neprajníkov. Robili si žarty z jeho nemotorného a nepresvedčivého transatlantického prízvuku. No recenzent pre britský Guardian tieto nedostatky vo filme nepopiera. Ba práve naopak.

Harry Styles z kapely One Direction sa zhovára...
Televízna osobnosť Kelly Osbourne a spevák...
+12Členovia skupiny One Direction. Zľava: Zayne...

„Žiaľ, tento dôvod je súčasťou väčšej neistoty a nepresvedčivosti v inak pekne navrhnutom, šikovne zahranom, pracnom a kopírujúcom mysterióznom chladiči. Režíruje Olivia Wilde a uštipačne sem tlačí nápady z iných filmov bez toho, aby celkom rozumela, ako a prečo majú nanovo fungovať. Pokazí svoj vlastný koniec jednoducho tým, že ho odhalí.“ Podľa všetkého teda škrípe najmä scenár, ktorý vraj prelieza diery na vlastnej ceste a tak sa dostáva do slepých uličiek.

Wildeová zasadila mysteriózny triler do 50. rokov a mladý pár (Styles, Pughová) situuje do fiktívnej komunity, kde sú šťastie a utópia fungujúcej spoločnosti len ilúziou. Firma, ktorá partnerom komfortný život zabezpečuje, má totiž temné tajomstvá.

Herečka Gemma Chan v kreácii Louis Vuitton.
Herečka Florence Pugh pózuje fotografom na...
+17Sprava: Herečky Florence Pugh, Gemma Chan a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #Harry Styles