Festival Pohoda bude tento rok trvať dlhšie

Pohoda sa v tomto roku predĺži o jeden deň. Informujú o tom organizátori festivalu na Letisku Trenčín s tým, že v stredu 5. júla o 18. h otvoria festivalové parkovisko, obe stanové mestečká, silentcamp a karavan parking.

07.04.2023 14:00
Pohoda / Festival / Foto: ,
Pohľad na divákov pod hlavným pódiom cez logo festivalu Pohoda na letisku v Trenčíne 8. júla 2022
debata

„V oboch stanových mestečkách bude pripravený špeciálny program na niekoľkých miestach, budú fungovať úschovne, sociálne zariadenia, stánky s jedlom a pitím a zdravotnícke centrá,“ spresňujú organizátori a upozorňujú, že centrum festivalu ostane až do štvrtka (6. 7.) 14.00 h uzavreté a nebude sa dať prechádzať z jedného stanového mestečka do druhého.

Arca Čítajte viac Venezuelčanka Arca je ďalším svetovým menom Pohody

Dôvodom je prebiehajúca rekonštrukcia cesty prvej triedy č. 9 medzi Drietomou a Mníchovou Lehotou, ktorá je hlavnou prístupovou trasou pre autá idúce na festival. „Z tejto cesty sa bude dať dostať na festivalové parkovisko cez Veľké Bierovce a Opatovce. Cesta bude prejazdná len smerom od Trenčianskych Stankoviec v obmedzenom režime, most ponad diaľnicu a Váh nebude prejazdný. Dobrou správou je, že streda pripadá na štátny sviatok 5. júla, čo prirodzene zredukuje dopravu,“ dodávajú organizátori. Celý festivalový areál otvoria vo štvrtok 6. júla o 14.00 h.

„Komplikáciu s dopravou využijeme na splnenie nášho malého sna a veríme že aj priania mnohých našich návštevníčok a návštevníkov – predĺžime festival o jeden deň. Veľmi sa tešíme z nápadov na špeciálny program v oboch stanových mestečkách, bude prebiehať na viacerých miestach a bude plný atypických riešení,“ avizuje šéf festivalu Michal Kaščák.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #Michal Kaščák