Prešovský Dobrý festival štartuje už o mesiac

Už o mesiac sa otvoria brány areálu prešovského prírodného kúpaliska Delňa, na ktorom sa v dňoch 9. a 10. júna odohrá 13. ročník multižánrového Dobrého festivalu. Organizátori zverejnili program jednotlivých pódií a okrem bohatej hudobnej nádielky sa návštevníci môžu tešiť aj na známe relácie TV JOJ naživo. Prídu Dub FX, DJ Fresh, Therion, The Animals, Druka rika a, samozrejme, aj domáci IMT Smile. Vystúpenia sa budú konať na viacerých pódiách rozmiestnených po celom areáli prírodného kúpaliska. TASR o tom informovala PR manažérka Hanka Tásler.

09.05.2023 15:30
Zuzana Smatanová Foto: ,
Na festivale vystúpi aj Zuzana Smatanová.
debata

Na hlavnom pódiu Dobrá hudba vystúpia špičkoví domáci a zahraniční hudobníci, z Austrálie príde Dub FX, v novej zostave sa predstaví domáci miláčik IMT Smile, prešovské farby zastúpia aj kapely Heľenine oči a Komajota. Na Dobrej hudbe vystúpia tiež Sima, Zuzana Smatanová či Akustika.

Na rockovom pódiu sa predstaví švédska metalová legenda Therion, legendárna kapela The Animals, ktorá patrí k najznámejším britským kapelám, ich verziu skladby House of the Rising Sun pozná snáď každý. Z Ukrajiny príde Druga rika, domácich budú zastupovať Gladiator, Chiki liki tu-a, Čad, Perversity, Gloom a Symfobia.

Pódium JOJ aréna ponúkne v piatok 9. júna naživo úspešnú talkšou 7edem s Elenou Vacvalovou, Oľgou Feldekovou, Tomášom Hudákom, Mariánom Leškom a Samom Trnkom. V sobotu 10. júna sa priamo na festivale bude natáčať ďalší diel vedomostno-zábavnej súťaže Riskuj! a uskutoční sa aj kasting pre ďalšie diely relácie, pripravená je autogramiáda hercov zo známych seriálov TV JOJ.

The Animals - House of the Rising Sun

Dobrý festival myslí aj na deti. Detský kútik je vlastne detské ihrisko v prírode, kde sa najmenší môžu vyskákať, zabaviť aj si oddýchnuť. Predstaví sa Sníček Hugo, známy z detskej televíznej stanice JOJko, divadelno-pesničkovú šou pre deti majú pripravenú Miško s Líškou.

Rodičia môžu využiť prítomnosť profesionálnych animátorov, ktorí im ich ratolesti radi postrážia, kým si oni vychutnajú bohatý program Dobrého festivalu. Aktivity ako maľovanie na tvár, skákacie hrady, workshopy (výroba šperkov, zdobenie muffinov, modelovanie z hliny a podobne) sú zárukou skvelej zábavy pre našich najmenších.

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Prievidza #Dobrý festival