Komisár Rex sa vráti v novom filme

Kriminálny seriál Komisár Rex sa vráti na obrazovky v podobe celovečerného filmu, zatiaľ aspoň v Rakúsku a Taliansku. Nakrúcanie nového filmu sa začalo koncom februára na severe Talianska. Slávny policajný pes sa v novom filme vydá pátrať po zločincoch po boku 46-ročného Juergena Maurera, ktorý stvárni úlohu hlavného vyšetrovateľa.

01.03.2013 14:00
komisar rex Foto:
Komisára Rexa uvidia diváci v novom filme. Koncom februára ho začali nakrúcať v Taliansku.
debata

Televízny film s názvom Kommissar Rex – Eiszeit (Komisár Rex – doba ľadová) vzniká v spolupráci televízií ORF a RAI v alpskom regióne Trident-Horné Adiže, konkrétne v kúpeľnom meste Merane a jeho okolí. Príbeh sa odvíja od únosu vnuka bohatého hoteliera. Nakrúcanie má trvať do konca marca.

Seriál Komisár Rex v rokoch 1994 až 2004 vysielala pôvodne stanica Sat 1, ale dobre ho poznajú aj slovenskí diváci. V úlohách hlavných komisárov sa v ňom postupne vystriedali viacerí herci – Tobias Moretti, Gedeon Burkhard, Alexander Pschill, Kaspar Capparoni, Ettore Bassi a Francesco Arca.

Televízie doteraz odvysielali 14 sérií Komisára Rexa, pripravené sú už aj 15. a 16. séria. Doteraz vzniklo 179 častí a seriál sa vysielal v 180 krajinách sve­ta.

debata chyba