Indiana Jones 4 aj so Scarlett Johansson?

Mladá herečka Scarlett Johansson sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane členkou hviezdneho obsadenia štvrtého Indiana Jonesa, ktorého pripravuje Steven Spielberg. Zaujímavosťou je, že do úlohy "Indyho" asistentky ju odporučil Spielbergovi Tom Cruise. Ten momentálne so Scarlett nakrúca film Mission Impossible 3.

14.03.2005 17:10
debata

„Steven mal najprv problém s výberom. Chcel angažovať Natalie Portman, ale tá je dosť spájaná s Hviezdnymi vojnami a to by asi filmu neprospelo. A potom prišiel Tom s nápadom, prečo neosloví Scarlett,“ tvrdí blízky Spielbergov spolupracovník.

Johansson ešte nepovedala definitívne áno, ale ponuku zvažuje. Nedávno sa však Scarlett vyjadrila, že už ju natáčanie filmov vôbec nebaví a rozmýšľa, že začne pracovať pre charitu. Kto však pozná túto mladú divu, ktorá je ozdobou každého hollywoodskeho večierka, jej slovám určite neuverí.

Najbližším projektom len dvadsaťročnej herečky je film The Island, v ktorom stvárňuje po boku Ewana McGregora živý klon. Obaja sú uväznení v skladisku za mestom spolu s ďalšími klonmi a čakajú, kým ich originál bude potrebovať na „súčiastky“. Keď sa dozvedia o svojom osude, obaja utečú a začína sa ich boj o život.

debata chyba