Tekelyová v JOJ-ke končí. Navždy?

Stoličky moderátorov vo všetkých televíziách sa poriadne trasú. Po tom, ako minulý týždeň oznámila televízia Markíza, že kvôli vysielaniu reality-šou Big Brother stiahne z vysielania reláciu Hodina pravdy s Ivetou Malachovskou, s personálnymi zmenami začína aj TV JOJ.

27.07.2005 11:36
debata

Od septembra sa už na obrazovkch druhej najsledovanejšej súkromnej televízie neobjaví relácia VIP, ktorú stvorila a moderovala Emma Tekelyová. „Relácia naozaj nie je zaradená do jesennej programovej štruktúry,“ potvrdil nám hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. „Dôvodom je predovšetkým veľký projekt VyVolení, ktorý zaberie naozaj množstvo minutáže z televízneho vysielania,“ vysvetlil Tóth.

Emma Tekelyová kedysi v televízii JOJ pomáhala aj s módnym poradenstvom a pôsobila vo funkcii imidžmejkerky ostatných kolegov moderátorov. Ani kvôli tejto funkcii však Emma Tekelyová nemusí na Kolibe zostať. „Už dlhšie túto prácu nerobí,“ prezradil Tóth.

Definitívne stanovisko k tomu, či Tekelyová nadobro skončila v JOJ-ke však hovorca televízie odmietol podať. „Čas ukáže, či relácie, ktoré sme stiahli z vysielania, skončia alebo sa k nim po odvysielaní jesennej série VyVolených vrátime.“ Podľa jeho vlastných slov však tieto kroky nie sú vôbec neštandardné. „Urobiť programové zmeny bola nutená napríklad aj televízia Prima alebo TV Nova. Pri veľkých projektoch je vždy nutné niektoré relácie stiahnuť a uvoľniť vysielací čas.“

Vyjadrenie moderátorky VIP sa nám bohužiaľ získať nepodarilo. Podľa slov nemenovaného zdroja z televízie JOJ však Tekelyová so svojím odchodom vôbec nerátala.

debata chyba