Najobľúbenejším hercom je Tom Hanks

Tom Hanks (49) zase raz potvrdil svoju povesť najobľúbenejšieho herca, a to aj napriek tomu, že v uplynulom roku sa na filmových plátnach neobjavil žiadny jeho film. Ako informoval internetový magazín E!Online, Tom Hanks sa v hlasovaní umiestnil na prvom mieste obľúbenosti.

21.01.2006 22:22
debata

Celonárodná anketa sa uskutočnila v decembri. V tomto roku majú diváci možnosť herca uvidieť vo filmovej adaptácii Brownovho Da Vinciho kódu. Druhé miesto obsadil Johnny Depp, zatiaľ čo Harrison Ford sa o tretie miesto podelil s dávno zosnulým hrdinom westernov Johnom Waynom. Hneď za nimi nasledovala „Pretty Woman“ Julia Robertsová a Sandra Bullocková, ktorým sa ako jediným dvom ženám podarilo umiestniť v top desiatke.

Držiteľ Oscara Clint Eastwood dosiahol šieste miesto a hneď za ním nasledoval Mel Gibson, George Clooney a Sean Connery. Tom Cruise a Brad Pitt, ktorý sa kvôli svojim vzťahom v roku 2005 postarali o mnohé palcové titulky novín a magazínov, sa tentoraz v top desiatke najobľúbenejších hercov neumiestnili.

debata chyba