Milionár s Nikodýmom štartuje na STV

Na televízne obrazovky sa 12. apríla vráti populárna vedomostná šou Milionár. Slovenská televízia ju bude vysielať každý štvrtok o 20:05 na Jednotke. Do moderátorského kresla sa vrátil "milionár" Martin Nikodým, ktorý v prvej časti privíta známe tváre STV. Výhru venujú nadácii Konto nádeje.

27.03.2007 18:00
debata

Súťažiaci môžu v Milionárovi vyhrať päť miliónov slovenských korún, pričom ich čaká nápomocná novinka. K dispozícii budú mať štvrtého žolíka, ktorý sa aktivuje po správnom zodpovedaní piatej otázky. Vďaka novému žolíkovi bude môcť hráč požiadať, v prípade, že nebude vedieť odpovedať, o výmenu celej otázky v rovnakej hodnote.
 
Vedomostná šou Milionár už obehla celý svet, možnosť prihlásiť sa a sledovať reláciu mali ľudia v 106 krajinách vrátane USA, Indie, Japonska, Kolumbie, Číny, Malajzie, Austrálie či niekoľkých európskych krajín. Veľmi populárni sú aj moderátori, ktorí v štúdiách „ochladzujú horúcu atmosféru“.

Moderátor indickej verzie, bollywoodsky herec Amitab Bachan, dostal dokonca od svojej ctiteľky list, ktorý napísala vlastnou krvou. Malý chlapec z Kolumbie Juan Jaramill zasa vyhral v detskom Milionárovi pre svoju školu autobus v hodnote 160 miliónov pesos, čo je v prepočte 1,8 milióna slovenských korún.

debata chyba