Slávny komik Andy Kaufman je vraj nažive. Smrť mal predstierať posledných 29 rokov!

Americký komik Andy Kaufman predstieral smrť a je nažive. Počas pondelkových The Andy Kaufman Awards to vyhlásil jeho brat a tiež dodal, že pred rokmi našiel list, v ktorom komik plánoval falošnú smrť.

15.11.2013 14:00
Andy Kaufman Foto:
Americký komik Andy Kaufman údajne posledných 29 rokov predstieral smrť a je teda dodnes nažive.
debata (1)

V liste, ktorý Michael Kaufman počas večera prečítal, sa tiež dozvedel, že má na Vianoce v roku 1999 prísť do nemenovanej reštaurácie. Po tom, ako tam prišiel, čašníčka mu priniesla ďalší list, v ktorom jeho slávny brat vysvetľuje, že žije s manželkou a s dcérou. Práve tá ho kontaktovala po tom, ako v júli zomrel Kaufmanov otec Stanley.

Následne Michael Kaufman pozval na pódium ženu, ktorá povedala, že ona je dcérou Andyho Kaufmana a potvrdila, že jej otec žije. „Vychoval nás a pomáha matke s jej prácou. Pripravuje nám jedlo a stará sa o dom. Neviem, ako dlho dokáže všetko tajiť. Premýšľal nad tým, že sa vráti. Myslím, že niečo v ňom potrebuje ísť von,“ povedala údajná dcéra predtým, ako odišla, pričom Michael Kaufman prítomných požiadal, aby ju nechali v pokoji odísť a rešpektovali jej súkromie.

Andy Kaufman sa narodil 17. januára 1949. Preslávil sa účinkovaním v seriáli Taxi (1978 –1983), účinkoval však tiež v divadelných šou. Jeho životný príbeh sfilmoval v roku 1999 režisér Miloš Forman vo filme Muž na Mesiaci, v ktorom sa v hlavnej úlohe predstavil Jim Carrey. Doteraz sa verilo, že zomrel 16. mája v roku 1984.

Trailer k snímke Muž na mesiaci, v ktorej Miloš Forman sledoval životný osud Andyho Kaufmana.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #Andy Kaufman #komik