Fialová: Mama už so soškou OTO tĺkla orechy + VIDEO

Druhýkrát za sebou obhájila prvenstvo v ankete diváckej popularity známej pod názvom OTO herečka Zuzana Fialová. Cien už má doma niekoľko - sama však hovorí, že každá z nich má pre ňu vlastnú hodnotu. A na jedného OTA si zuby stále brúsi. Vraj kvôli synovi.

14.03.2008 08:22
Zuzana Fialová Foto:
Ocenená herečka Zuzana Fialová.
debata

„David bol z víťazstva nadšený. Povedal, že už máme doma tatinka a maminku a ešte chceme Dávidka,“ s úsmevom prezradila Fialová, ktorá vraj prvú sošku z minulého roka využívala doma viac než prakticky. „Mám doma jednu poličku, ktorú vždy na Vianoce položím nad krb a vyzdobím. Doteraz som nevedela, ako ju tam pripevniť, ale soška to vyriešila. Z jednej strany som ju podoprela OTO-m a z druhej svietnikom,“ so smiechom vysvetlila herečka roka, ktorá vraj už pristihla vlastnú mamu ako s diváckou cenou tĺkla orechy. „To sa mi zdalo už trošku neprístojné,“ s humorom dodala Fialová. Divácke ceny ju však veľmi tešia. „Je to krásne a veľmi milé. Mám pocit, že som obklopená láskou ľudí, ktorí ma majú radi a ja ich možno ani nepoznám.“

Okrem dvoch sošiek OTA má Zuzana doma už aj umeleckú cenu Talent roka, v zozname si môže odškrtnúť aj tri nominácie na divadelné DOSKY. Ktoré z týchto

prejavov ocenenia jej práce ju tešia viac. „Divácke ceny sú veľkolepejšie, hodnotené v širšom merítku, herecká nominácia na DOSKY je veľmi intímna cena od ľudí, ktorí robia rovnakú prácu ako ja. Vnímam to tak, akoby ma prijali medzi seba,“ vysvetlila herečka, ktorú preslávilo v povedomí verejnosti najmä účinkovanie v šou Let´s Dance a hlavná úloha v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Na televíznej obrazovke však Fialovú v novom projekte tak skoro neuvidíme – práve kvôli jej láske a povinnostiam v divadle.

„Potrebujem si urobiť pauzu a ani nechcem v tejto chvíli pracovať v televízii, keďže mám záväzky v Slovenskom národnom divadle, kde skúšam niekoľko inscenácií po sebe. Potrebovala som na to čas,“ vysvetlila Fialová, ktorá sa teší na premiéru Čechovovej hry Tri sestry. „Hrám tam s Diankou Mórovou, Taňou Pauhofovou aj Tomášom Maštalírom a Jankom Kronerom. Je tam senzačné obsadenie a je to niečo, čo robím naozaj rada. Akurát sa tým neuživím,“ so smiechom uzavrela Fialová.

debata chyba